keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Junakakun toinen tuleminen.

Kerran aiemminkin olen tehnyt kakun junateemalla. Se oli semmoinen _niitä ensimmäisiä yrityksiä_, mitä ei oikeastaan kehtaa edes uudestaan esitellä. Uskokaa pois - se oli jo kamala :D

Veljenpojan kolmivuotissynttäreitä juhlittiin viime viikonloppuna ja minulle uskottiin kakkuhomma. Sanoin heti kättelyssä etten kolmiulotteisia junia ala tekemään, että jos jotain yksinkertaisempaa olisi mielessä, niin lupaan ottaa haasteen vastaan. Idea ja ajatus oli helpohko. Otin haasteen vastaan ja onneksi saaja oli tyytyväinen.

Itse olin tyytyväinen kyllä makuun, mutten oikeastaan ulkonäköön. Junasta tuli minusta aika tökerö, semmonen ei tarpeeksi huoliteltu. Kahden junakakun tehneenä voisin siis melkein todeta, että jotain minun ja junien välillä on sellaista, etten taida kolmatta edes yrittää.

Meidän lähikaupassa oli tuoreet (espanjalaiset) mansikat halvempia kuin kotimaiset pakastetut, niin täytteen mauksi laitoin vain mansikkaa. Tuore mansikka muuten maistuu ihan oikeesti ihan toisella tavalla kakun täytteessä kuin pakaste. Mansikkaa täytteeseen tuli reilu 300g soseena ja noin 200g puoliksi leikattuina paloina. Veljeni oli sitä mieltä, että kakussa pitäisi olla sattumia, joten pakkohan se oli veljen toivetta kuunnella :) Sattumiksi täytteeseen meni isoina paloina mansikkaa ja pienempänä rouheena vajaa levyllinen Fazerin sinistä suklaata.

5 kommenttia:

 1. Oi tuo näyttää niin hyvältä :D Eihän sitä sattumoisin jäänyt yhtään yli? Hihii.. t. yksi joka yrittää päästä kesäkuntoon

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ja tuoreita mansikoita, oih! Arvaa vaan, tekeekö nyt mieli mansikoita ja suklaata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä jotain uskomatonta tuossa tuoreiden mansikoiden ja suklaan yhdistelmässä :D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!