lauantai 30. huhtikuuta 2016

Bokserit + kangasvärit = lahja hääpäivänä.

Olen yksinäni hihitellyt ja hymyillyt. Salaperäisesti naureskellut. Pidättänyt naurua ja taas purskahtanut.

Me oltiin kai vähän niinku sovittu miehen kanssa ettei osteta/anneta toisillemme mitään viisivuotishääpäivämme kunniaksi. Minulla ei ollut ideoita siitä, mitä voisin miehelleni antaa ja taas toisaalta pelkästä antamisen ilosta en osaa hääpäiväksi kääriä lahjapaperiin niitä viittä sukkaparia - vaikka ne ehkä ihan tarpeeseen tulisikin. Mies vaikutti helpottuneelta ja puolihuolimattomasti sovittiin(?) ettei anneta toisillemme mitään.

Mutta sitten se iski. Idea keskellä kirkasta sunnuntaipäivää. Idea oli helppo, halpa, hauska ja nopea. Tai no ainakin minun huumorillani hauska :D Pakkohan se oli toteuttaa.

Henkkamaukasta hain yksivärisiä boksereita ja mustaa kangasväriä löysin Sinellistä. Ennen kankaanpainantaa täytyi saada tärkit boksereista pois, joten heitin nämä muiden pyykkien sekaan koneeseen. Äärettömän harvoin mies tyhjentää oma-aloitteisesti kuivausrumpua, mutta en uskaltanut ottaa sitä riskiä, että hän sen juuri nyt tekisi. Oli siis pakko keksiä boksereille jokin muu paikka kuivua ja taisin itsekseni naureskella sitäkin, että ripustelin boksereita henkareille roikkumaan omaan vaatekaappiini vaatteideni sekaan. Piilottelin niitä sinne muiden vaatteiden sekaan. Siinähän oltaisiin oltukin, kun mies olisi löytänyt kolmet omakseen tunnistamattomat bokserit puhtaan pyykin seasta :D

Sujautin puhtaisiin ja kuiviin boksereihin leivinpaperia väliin, ettei väri mene kankaan läpi toisellekin puolelle. Levitin pesusienen kulmalla mustaa väriä omiin käsiin (yksi käsi kerrallaan) ja painoin mieheni boksereihin vaimonsa käden kuvat - takapuolelle tietenkin. Sitten vielä leimasimilla aiheeseen sopiva teksti ja värin kiinnitys (nurjalta puolelta) silitysraudalla.

bokserit kangasvärit diy lahja miehelle

bokserit kangasvärit diy lahja miehelle

bokserit kangasvärit diy lahja miehelle

bokserit kangasvärit diy lahja miehelle

Viisi vuotta sitten repäsimme tämän naimisiinmenon suhteen. Puolitosissani ehdotin miehelleni esikoisen syntymän jälkeen, että mitäs jos hoidettaisiin tuo naimakauppa esikoisen ristiäisissä? Vähän niinkuin kaksi toimitusta yhdellä kirkkokäynnillä? Hieman ehkä yllätyksellisesti mieheni lähti ideaan mukaan ja niin kävi, että ristiäisvieraat hieraisi pari kertaa silmiään - ja korviaan, kun toimitus alkoikin ehkä hieman perinteestä poiketen Mendelssohnilla :D Emme halunneet viedä esikoisen ristiäisjuhlalta huomiota ja hoidimme homman yllätyksenä.

Ihanaa hääpäivää rakas, kiitos Pentikin sipulipurkista <3

2 kommenttia:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!