tiistai 8. maaliskuuta 2016

Onnea viisivuotiaalle: legosynttärit.
Onnistuin sitten taas valitsemaan synttäreiden teemaksi sellaisen aiheen mihin ei löytynyt oikein valmiina mitään koristeita. Onneksi legot on kuitenkin aika helppo toteuttaa pelkillä väreillä ja sen otinkin ohjenuoraksi miettiessäni näiden synttäreiden koristuksia. Duploista rakennettiin D:n kanssa lusikkapidikkeitä ja legopäistä tein "viirinauhan" ihan itse. Etsin sopivan kuvan (jota hieman jouduin muokkaamaan tarkoitusta varten) ja tulostin sen keltaiselle A4:lle. Yksi pää yhdelle paperille. Leikkasin päät irti ja kiinnitin naruun teipillä.

Pillimehut päällystin legopalikoiksi. Hyvän pohjan löysin täältä ja tulostin sen jälleen kerran keltaiselle A4:lle. Päällystin paperit kontaktimuovilla, leikkasin sopivan kokoisiksi ja teippasin paikoilleen. Yhdestä paperista sain kahteen pillimehuun päällysteet. 

Tarjolla oli popcornia, pullaa, kakkua (postaus siitä sitten erikseen), pitsaa, rockyroadia, pillimehua ja kahvia. Rockyroadia varten sulatin neljä Pandan maitosuklaalevyä. Suklaasulaan sekoitin minivaahtokarkkeja, suolapähkinöitä, lakua ja m&m -karkkeja. Koko mössö kerralla sekaisin ja vuokaan. Päälle ripottelin vielä minivaahtokarkkeja ja laitoin herkun jääkaappiin kovettumaan. 

Mitään erikoista ohjelmaa synttäreillä ei tällä kertaa ollut, mutta ihan varmasti seuraaville juhlille haluan vaikka ongintaa :D 6 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta ja pirteältä! Hauska idea nuo duplo-lusikkatelineet! Paljon onnea 5-vuotiaalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! duplo-lusikkateline oli mustakin tosi kiva idea (ei siis oma, vaan netistä löydetty).

   Poista
 2. Ihanan näköiset bileet :D Mikä siinä on, että aina valitsee teeman johon sitten kuitenkin joutuu askartelemaan aika paljon itse??!! Onkohan se siksi, että oikeastaan haluaa askarrella eikä ostaa valmiina..!? Ainakin omalta osaltani luulen että se on näin. Hahaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä tiedä :D Onhan se varmasti siitäkin kiinni, että alitajuisesti haluaa tehdä ite, ongelma vain on, että onko aikaa :D Onneksi nämä koristeet oli helppo ja nopea toteuttaa.

   Poista
 3. Onnea viisveelle <3 Ja upee teema, ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisvee ja äiti kiittää ;) Legoilla saa kyllä kivasti väriä ja sitä kautta kuvistakin aika räväkkiä.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!