lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lisää luettavaa? Linkitä blogisi tai ehdota jotain lukemaasi.

Jo useampi blogi löytyy lukulistaltani ja kaikki on sellaisia, että ainakin silmäilen jokaisen kirjoituksen. Muutama blogi on sitten sellaisia mistä luen kaiken - ihan kaiken! Kommentoinnissa olen vähän turhankin surkea välillä ja sitä selitän ainakin itselleni sillä, että luen usein puhelimella kirjoituksia ja sillä kommentointi on todella vaikeaa. Toinen inhottava asia on se, etten muista mihin kaikkialle olen jotain kommentoinut. Muutenhan sillä ei ole väliä, mutta sitten kun esitän kysymyksen johonkin, niin en muista enää missä se oli, ja vastaus jää saamatta :D Onko teillä muilla bloggaajilla jotain hyvää tapaa miten pysyä perässä siinä mitä ja minne on tullut kommentoitua?

Entä mitä kautta seuraat lukemiasi blogeja? Minä seuraan blogeja eniten tämän Bloggerin kautta, facebook seurantakanavana on toisiksi käytetyin listallani ja bloglovinia tulee käytettyä puhelimella. Haluaisin löytää sellaisen kanavan, jonka kautta voisin seurata kaikkia kerralla, mutta onko sellaista?


Tykkään lukea omanlaisia (erilaisia ja kirjoittajansa näköisiä) blogeja. Sellaisia mitkä on elämänmakuisia, missä on lapsia ja aikuisia, askartelua ja käsitöitä, valokuvausta, rentoa meininkiä, huumoria ja aitoja tunteita.

Onko sinun blogisi juuri sellainen? Tai joku, mitä itse tykkäät lukea? Vinkkaathan lisäluettavaa minulle :)

_________________________________

Kuva: kuljen päivittäin (työmatka) Helsingin Kasarmitorin poikki ja mielenkiinnolla seuraan talojen purkutöitä. Perjantai-aamuna tuosta keskimmäisestä ei ollut enää kuin pieni betonikasa jäljellä.

10 kommenttia:

 1. Olen todennut FB:n olevan itselleni helpoin tapa seurata blogeja. Opettelen vähän blogit.fi:n käyttöä vielä ja joitain seuraan myös sähköpostilla, mutta se tuppaa olemaan turhan hankalaa. Olisi kyllä kiva jos löytyisi joku sellainen jalusta että voisi helpommin niputtaa yhteen kaikki seuraamansa blogit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FB on kyllä varmaan se kaikista paras. Tai ainakin uskoisin, että lähes kaikki on siellä bloginsa kanssa. Täytyykin täpätä tykkäyksiin kaikki kivat! Nyt mä karkaan tutkimaan sun blogia, en tiedä olenko aiemmin käynyt :D

   Poista
 2. Itse käytän melkein pelkästään bloglovinia lukemiseen ja lemppariblogeja luen suoraan iskemällä selaimeen osoitteen.. :) Muita kanavia en ole oppinut oikein käyttämään säännöllisesti. Kommentointi on kyllä hieman hankalaa, enkä siihen ole löytänyt mitään systeemiä..! Jokuhan voisi koodata siihen applikaation ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kukahan keksisi ja koodaisi sellaisen millä pysyy perässä tuossa kommentoinnissa :D

   Poista
 3. Itselläni ongelma on se, että hukkaa hyviä blogeja. Löydän jonkun kivan paikan, ihastun, unohdan kirjata itseni lukijaksi ja sitten epätoivolla etsin myöhemmin uudelleen.. Bloggerin kautta tulee seurattua ehkä eniten. Oma blogini käsittää melkein kaikkea mahdollista inhimillistä; pääosin tuunausta, kierrätystä, tee-itse-sisustusta ja populaarihistorian helmiä.

  Vintagentti (ESIMERKIKSI BLOGIN NIMI)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muuten kans tuo sama! Löytää jonkun kivan ja sitten sen hävittää. Kiitos vinkistä! Minäpä hyppään tutkimaan sun blogia :D

   Poista
 4. Olipas ihan kun olis ite kirjoittanut :) eli samoja ongelmia täälläkin. Seuraan joitain blogeja FB:ssä, mutta Bloggerissa ehkä eniten. Blogit.fi on käytössä myös. Mikähän kikka tohon tosiaan auttais, että muistais mihin kaikkialle on kommentoinu. Kai sekin jollain yksinkertaisella nappulalla olis saatavissa näkyviin omiin tietoihin, jos vaan olis noita it-taitoja. :) Mun blogissa on vähän sitä sun tätä, askartelua ja näpertelyä ehkä eniten, lapsiperheen touhuja välillä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai siihen kommentoinnin seurantaan on sen takia haastavaa keksiä jotain työkalua, kun kaikki blogit ei ole samalla alustalla. Mene ja tiedä - mulla on vähäinen it-alan koulutus, mutta emmä tällasia ongelmia osaa ratkoa :D Kiitos, tulen ehdottomasti kurkkaamaan!

   Poista
 5. Instan ja FB:n kautta seuraan blogeja ja klikkailen sitten postauksiin! Tervetuloa seuraamaan bloPPshop-blogia! Tuttu tuo työmaa kun käyn melkein päivittäin siinä postissa muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Mä en ihan päivittäin siellä postissa käy sisällä, mutta kerran viikkoon kuitenkin :D bloPPshopia käynkin aina aika ajoin vilkuilemassa, mutta aina se on unohtunut laittaa seurattavien listalle. Korjaanpas tämän tilanteen heti :D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!