perjantai 25. maaliskuuta 2016

Haluaisitko lähteä Lapsimessuille? (sis. arvonta)

Lapsimessut on olleet jo useampana vuonna minun todo -listallani, mutta aina muka on ollut jotain muuta samaan aikaan ja olen jättänyt messuille menemättä. Joskus olen kyllä käynyt Messukeskuksessa samaan aikaan, mutta olen silloin ollut enemmän kiinnostunut muusta messutarjonnasta, kuin Lapsimessuista.

Kas kummaa, nyt kun niitä omia lapsia on ja lapset alkavat olla jo muutakin kuin vauvoja tai taaperoita (missä muuten menee taaperon ja lapsen raja? :D ) olen ehdottomasti valmis lähtemään Lapsimessuille. Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista lauantaihin 15. - 17.4.2016 ja kommammaa -blogi on mukana messuhulinoissa :) Apua! Minä bloggarina messuilla.. iiiik!!


Kuvat: Messukeskus (Lapsimessut 2015)

Samaan aikaan Lapsimessujen kanssa on tänäkin vuonna Messukeskuksessa neljä muutakin tapahtumaa: Eläinystäväni, Model Expo, Kädentaito ja shoppailijan OutletExpo. Kätevää, sillä miehen saa huomattavasti helpommin puhuttua mukaan, kun antaa sille mahdollisuuden mennä tarkastamaan se pienoismallipuoli.

Ja se arvonta! Saan arpoa kaksi lippua Lapsimessuille. Osallistua voit kertomalla tämän kirjoituksen kommenttikentässä oletko aiemmin ollut Lapsimessuilla. Anonyymit kommentoijat: muistattehan jättää myöskin sähköpostiosoitteenne mahdollista yhteydenottoa varten. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.3. klo 22:00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Näytteilleasettajien listaa kun kävin läpi ja täppäsin itselleni mielenkiintoisia kohteita huomasin kiinnostukseni kohteen olevan suuresti vaatepainotteinen. Gugguu, Viljamin puoti, Sampsukka, Meandi, Metsola, Lumoan, Lumokids, MioMao, Silverjungle ja niin edelleen ;) Mikä on sinulle näiden messujen must see?

30 kommenttia:

 1. Olen ollut muilla osastoilla kyseisillä messuilla, mutta Lapsimessuilla en ole koskaan käynyt. Nyt oman lapsen myötä olisi hienoa saada liput tuonne. Sähköpostiosoite on johanna.nurminen (loppuosan laitan erikseen)

  VastaaPoista
 2. Upeaa, että sait tilaisuuden osallistua messuille bloggaajana. Arvonnassa mukana. En ole ollut vielä aikaisemmin messuilla. Varmasti paljon kivaa tutkittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaa! Mua vähän jännittää tämä ajatus bloggarina messuilla :D

   Poista
 3. Olen ollut viime vuonna!
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tulevat messut on kolmannet mille pääsen osallistumaan, matkaa meiltä on kuitenkin se viitisen sataa kilometriä niin reissu vaatii aina pieniä järjestelyitä :)
  Eniten odotan Verson, Metsolan ja Papun tarjontaa, myös kädentaitopuoli ja Indie fabrics täytyy katsastaa ja moni moni muu :)

  jennihasalo(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ihmiset jaksaa lähteä kauempaakin messuille. Siinä tapauksessa niiden on oltava hyvät :) Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Jee!! Kiva että sinäkin tulet. Ehkä me törmätään messuilla :) Olen ollut mukana messuilla lasten kanssa, ja yhtälailla innoissani menossa tänä vuonna!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää kyllä aika paljon :D Koitetaan ainakin törmätä!

   Poista
 6. Lasten kanssa ko. messuista on tullut jo ihan keväinen perinne, ja tälläkin kertaa ollaan menossa. :) Toivotan sulle huikeaa messukokemusta bloggarina! <3
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen ollut kerran aikaisemmin ja ovat kyllä todella hyvät messut =). Ehdottomasti siis mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. En ole aiemmin ollut, mutta mukava olisi päästä käymään ja katsomaan millaista siellä on! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana (y)
  Messuilut olen läpikäynyt jo varmasti 10vuotta tai niin kauan kun niitä on järjestetty. Sain toimia meandin sastolla monet vuodet, kun toimin myyjänä. Nyt odotan innolla näkeväni entisiä kolleegoja osastolla. Toki messut muutenkin kiinnostaa ja myös eläinmessut ja messutarjoukset meidän Alpo-pupulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpo! Ihana nimi pupulla :D Meandit menen minäkin varmasti katsastamaan. Onnea arvontaan!

   Poista
 10. Arvonnassa mukana! En ole käynyt lapsimessuilla mutta ModelExpo kiinnostaisi :)
  -hubby-

  VastaaPoista
 11. Nyt olisi neljännet messut vuorossa, joka vuotinen perinne lapsen kanssa 😊
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Lapsimessuille pitäisi taas päästä. Joka vuotinen reissu katsomaan ja ostamaan kaikkea ihanaa 😍 Tytölle olis hakusessa ihana kesätakki! maenpaa.elli@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa kuulostaa siltä, että munkin pitää tehdä näistä messuista jokavuotiset :) Onnea arvontaan!

   Poista
 13. Messuille olisin menossa nyt ensimmäistä kertaa! Bongaamaan tarjouksia ja uutuuksia. Joku luentokin olis hyvä kuunnella (oiskohan aiheesta pidempää pinnaa äidille, kiitos!). Aion varmasti mennä ilman muuta perhettä - isä ja lapset viettäköön omaa laatuaikaansa ;)
  laskuvarjokukka @ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuo olisi kyllä hyödyllinen luento mullekin ;) Onnea arvontaan!

   Poista
 14. Mukaan arvontaan! Oon ollu muutaman kerran ja tällä kertaa on mummu lupautunu mukaan, ni josko pääsis katsastamaan vähän tarjouksiakin :)

  embe-embe@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. En ole aiemmin ollut messuilla, olisi kiva käydä katsomassa vilinää. lottasavo@hotmail.fi

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!