tiistai 2. helmikuuta 2016

Tammikuun onnelliset.

Kuinka usein mietit niitä asioita mitkä tekevät sinusta onnellisen? Tai vielä parempi kysymys on "kuinka usein tuot ne positiiviset asiat julki"?

Jo koulussa meille opetettiin markkinoinnista se, että positiiviset kokemukset ja viestit menevät ihmisten kesken paljon hitaammin eteenpäin, kuin ne negatiiviset. Negatiiviset ajatukset ja huonot kokemukset esimerkiksi palvelussa menevät eteenpäin kulovalkean tavoin ja harvoin muistetaan kehua. Samaa ajatusta voi soveltaa jokaiseen ihmiseen ja jokaisen ihmisen tyytyväisyyteen tai tyytymättömyyteen omasta elämästään.

Aina naristaan niistä huonoista jutuista (minä mukaanlukien) ja unohdetaan nostaa ne hyvät asiat pöydälle. Niistä pitäisi oikeasti puhua enemmän ja tuoda niitä enemmän julki. Tässäkin tietysti on varmaan hieman kulttuurissa vikaa, kun suomalaisethan pitäisi sellaista ihmistä kuka kertoisi positiivisia asioita itsestään tai elämästään kerskailijana tai leuhkana. Eikö niin? :D Lapsiparkki -blogin Såfin kirjoitti sunnuntaina onnellisuudesta ja teki listan siitä, mitkä asiat tekevät hänet juuri nyt onnelliseksi. Siitä se ajatus sitten lähti. Minä haluan listata 12 kertaa vuoden aikana ne minun elämäni positiivisimmat. Jokaiselle kuukaudelle oma postaus positiivisista asioista. 

Haaste tämä ei ole, mutta lähtekää mukaan muutkin! Hehkuttakaa, kerskukaa ja kehutkaa itseänne, perhettänne, lähipiiriä tai mitä tahansa, mikä tekee teistä edes pienen hetken onnellisempia :) Kirjatkaa ylös ne hyvät asiat - edes kerran kuussa!


Tässä minun tammikuun onnelliset:

- uusi vuosi
- poikien uudet harrastukset
- ihana talvinen sää ja paljon lunta (siis oli, kunnes alkoi vesisateet)
- kolaus, kun sitä saa tehdä sopivan määrän, niin se on ihanaa!
- työhuoneen uudistus alkoi
- valoshow
- varattu ulkomaanmatka

3 kommenttia:

 1. Ihana! Kiva että inspiroiduit. <3<3 Tätä postaussarjaa jään odottamaan ;) Ja mitämitä - minne olette lähdössä reissuun - kerro lisää!!?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hahaaa, ei sitä sen enempää vielä uskalla hehkuttaa, koska odottavan aikahan on pitkä :D Lähdetään Espanjaan lokakuussa - iiiisolla porukalla.

   Poista
  2. Espanja kuulostaa niin kivalta :) Kaipaan itse juuri nyt todella paljon lämpöisiä säitä <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!