maanantai 1. helmikuuta 2016

Neljävuotiaan frozenkakku.


Sunnuntaina oli taas kakkujuttuja, kun juhlimme siskontytön syntymäpäiviä. Kuten niitä muutaman viikon takaisia ristiäisiä, niin näitäkin synttäreitä varjosti hieman sairastelut. Tällä kertaa ei kuitenkaan oman perheen vaan päivänsankarin. Ja tottakai vielä niin, että itse sankari oli peinessä nuhassa ja yskässä, mutta onneksi kuitenkin hän oli parempi juhliaan varten.

Juhlakalun kanssa olin keskustellut jo ennen joulua kakusta ja siitä millaisen hän haluaa. Alkuun toiveissa oli prinsessakakku ja ajattelin heti ehkä jo vähän perinteistä "barbi keskelle pystyyn ja kakusta sille mekko". Tätä ehdotinkin ja se meni läpi, kunnes päivänsankari näki Frozenin ja oli myyty. Nyt kaiken pitää olla frozen tai Elsa. Frozen sitä ja frozen tätä. Kakunkin piti olla frozen - tietysti. Sain siskolta parit ajatukset ja vinkit frozenkakusta, mutta onneksi sain aika vapaat kädet tämän kanssa. Kakkuun piti alunperin tulla barbinuken kokoinen Elsa päälle (muttei kuitenkaan kakusta Elsalle mekkoa), mutta koska se oli kaikkialta loppunut, niin tuli sitten vähän muuta. 

Tätä oli taas kiva tehdä, kun oli selvät sävelet ja tiesi mitä halusi. Villinä korttina otin nuo lumihiutaleet kukkalangan päähän. Jostain syystä olin päättänyt, että sellaiset tässä pitää olla. Kakun koristeena olevat Anna ja Elsa on BR-leluista ja sankari sai ne omakseen. Kristoffinkin ostin, mutta se ei sitten päätynyt kuitenkaan kakkua koristamaan. Kristoffin tasapaino oli niin huono, ettei se pysynyt hetkeäkään pystyssä ;)

3 kommenttia:

 1. Ihana kakku! :) Tää koko Frozen innostus on aivan villiä lasten kesken eikä varmaan yhtään helpota että siitä tulee jatko-elokuva kohta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaat, jatko-osa!?!?! oumai, mä en tiennyt :) Meillä pojatkin on aika forzenfaneja tai no kai toi meidän O on mennyt vähä ihastumaan Elsaan :D

   Poista
 2. Aivan ihana kakku <3 oot kyllä supertaitava!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!