torstai 28. tammikuuta 2016

#Ystäväkirjahaaste.

#Ystäväkirjahaaste on lähtenyt liikkeelle Nadjalta Napsahduksia-blogista. Kiitos! Ystäväkirjathan oli ihan hitti silloin ala-asteella. Ainakin silloin kun me, nyt jo reilu kolmekymppiset oltiin siellä. Onko niitä vielä? Täytetäänkö niitä edelleen yhtä hartaudella kuin silloin, vai onko älypuhelimet, tabletit, internetti ja some vienyt jo nämäkin ajasta ikuisuuteen?

Näiden lisäksi muistan yläasteajoilta slämärit, slämyt. Idea oli aika sama, mutta se oli jokaisen itsensä tekemä. Ensimmäiselle sivulle kirjoitettiin vastaajan nimi ja nimen viereen piirrettiin jokin kuvio. Jokaisella sivulla oli oma kysymyksensä ja kysymykseen vastattiin piirtämällä ensin tuo kuvio ja sitten kirjoitettiin vastaus.

Haasteen säännöt:
- Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
- Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
- Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
- Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
- Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
- Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä

1. Pituutesi ilman korkkareita
152,5

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Ei minulla oikein koskaan ole lempinimeä ollut. Joskus lukiossa yksi poika alkoi kutsua minua murmeliksi, mutta että mistä se tuli? Ei kyllä niin mitään muistikuvaa siitä :) Muistan kuitenkin yhden hauskan tarinan tästä lempinimestä. Meillä lukio oli yläasteen yhteydessä ja käytännössä tuo lukio oli yksi käytävä. Yhtenä talvisena päivänä tulin kouluun ja minulla oli uusi takki. Semmoinen valkoinen ja todella karvainen. Tämä poika sitten huudahti lähes käytävän toisesta päästä: "Kattokaa! Murmeli on kasvattanut talvikarvan!". Muistan että se oli hauskaa, mutta taisi se vähän silloin hävettääkin.

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos kaloreita ei tarvitsisi laskea?
Nyt tuli kyllä paha! Jotain lihaa se kyllä on, mutta wienerleike vai kunnon grillipihvi? No mutta hei, kaloreita ei tarvinnut laskea, niin otan kummatkin. Valkosipuliperunoilla tai jollain muulla valkosipulihöystöllä.


4. TOP 4 asiaa, jota arvostat ystävyydessä?
Avoimuus, luottamus, hauskuus ja ainakin jossain määrin yhteiset mielenkiinnon kohteet.

5. Telkkarista: Moderni Perhe, Salkkarit, Kimmo, Hottikset vai Greyn Anatomia?
Pakko sanoa Hottikset. APUA! Se on ainoa ohjelma, jota noista olen katsonut :D Moderni perhe, Kimmo ja Greyn anatomia - en ole koskaan katsonut näitä ja salkkareita tuli seurattua viimeksi kymmenen vuotta sitten.

6. Rakkaimmat harrastukset, ja onko suunnitelmissa aloittaa jotain uutta?
Paras harrastus on tällä hetkellä sellainen, mitä voi tehdä lähes missä tahansa ja koska tahansa. Eli käsityöt, blogi ja valokuvaus. Ajanpuutteen vuoksi ei ole mahdollisuutta edes ajatella mitään uutta.


7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Haaveita. Haluaisin matkustaa enemmän. Eli siis edes kerran vuodessa poistua Suomen rajojen ulkopuolelle :D  Haave olisi myös päästä muuttamaan omakotitaloon, mutta se nyt tuskin tulee toteutumaan lähitulevaisuudessa.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Näin heti itseni mäkkärin luukulla. Pehmis - kinuskikastikkeella.

9. Ripsiväri, kestoripset vai au naturel? 
Ripsiväri, vaikka nykypäivänä tulee todella paljon viipotettua ihan au naturellina. Kestoripsiä minulla ei ole koskaan ollut ja aina jos uskallan sellaisista ääneen haaveilla, niin ne ketkä näitä tekee sanoo, ettei kannata. Siinä vaan kuulemma pilaa omat ripset (ei nyt ehkä yksi kerta) ja tietysti näiden minun allergioiden kanssa ei kannata lähteä edes kokeilemaan.

10. Mottosi? 
Näissä olen aina ollut tosi huono, eikä minulla ole mottoa.

Aika monessa blogissa olen tätä jo nähnyt, joten en nimellisesti haasta ketään. Jos juuri sinä et kuitenkaan ole vielä tähän haasteeseen osallistunut niin tee se nyt! Näitä on aina niin kiva lukea.

2 kommenttia:

  1. Murmeli :D ihana ♥ Näitä on kyllä kiva lukea, toivottavasti joku tarttuu vielä haasteeseen, mä oonkin jo tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, murmeli :D ja jos en ihan väärässä ole, niin mun siskolla on sen puhelimessa mun numero edelleen murmelin nimellä.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!