perjantai 29. tammikuuta 2016

Uusi ulkoasu.

Jotkut ovatkin saattaneet jo parina päivänä hieraista silmiään avatessaan ruudulleen tämän blogin. kommammaa näyttää aika erilaiselta vanhaan verrattuna. Nyt siis! Risut ja ruusut - antakaa tulla, kaikki vaan ja kerralla. Kyllä minä kestän.

Taisi olla viime syksy, kun viimeksi mietin näitä ulkoasu asioita ja vuoden verran olen halunnut tehdä tälle jotain. Jotain radikaalia. Jotain mikä olisi ihan toisennäköistä. Jotain selkeämpää. Yksinkertaisempaa ja rauhallisempaa. Ehkä niihin kolmeen sanaan koitin kiteyttää muutostoiveeni, kun niitä itseltäni tivasin. Selasin lukulistani blogeja ihan vain ulkoasun näkökulmasta ja tulin siihen tulokseen, että itse tykkään lukea selkeitä, ehkä vähän riisutunoloisia blogeja ja kun palasin omaani, tuntui että sillisalaatti levitettiin vasten kasvoja.


Silti, vaikka olin lopen kyllästynyt oman blogini ulkoasuun oli vanhasta äärettömän vaikea luopua. Olihan se kai kuitenkin aika erilainen kuin useammat blogit. Eikä se siis mitenkään välttämättä ollut huono asia - tai hyvä :)  Mutta minä ainakin kyllästyin siihen.

Varsinaisesti en mitään poistanut sisällöstä, mutta järjestin sen omasta mielestäni vähän helpommin luettavaan muotoon. Haasteeksi vanhassa tuli ainakin se, että jos luin puhelimella internetversiota, oli se silloin sellainen sekamelska, että hyvä kun tolkkua siitä edes sai.

Mitä tykkäätte? Tykkäättekö? Ettekö? Mikä on hyvää tai mikä on huonoa? Niitä rehellisiä ja aitoja mielipiteitä, kiitos. Onko tämä kokonaisuutena huonompi vai parempi? Kumpaa ja miltä osin? Itsehän sitä on niin sokea kaikelle omalle, ettei sitä osaa arvioida, joten kertokaa te!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! I like it!! :) Tein joskus myös itse samanlaisen "yksinkertaistamisen" sen perusteella mistä itse tykkäsin lukijana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Useinhan se kai on niin, että less is more ;)

   Poista
 2. On tosi hyvännäköinen <3 Hyvää työtä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä että säkin tykkäät :D en sitten menetä teitä vakkareita vaan ulkoasun vuoksi <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!