maanantai 18. tammikuuta 2016

Kuin jyrän alle jäänyt - kolmesti.

Oli muuten ensimmäinen(?) ja viimeinen kerta kun mitään tauti-infoa jaan facebookissa!

Viime keskiviikkona jaoin uutisen influenssasta, jossa kerrottiin sen olevan taas huipussaan ja esiintyvän jo epidemiana. Jaoin tuon uutisen ja totesin kommenteissa puolihuolimattomasti ja täysin leikilläni "jopas alkoikin tuntumaan heti kurkussa karheutta".

VIRHE! VIRHE! VIRHE!

Torstaina ihmettelin iltapäivästä, että mikäs nyt on kun kurkkua oudosti kutittaa ja vähän niinku yskittäis. Torstai-perjantai välinen yö menikin sitten täristessä kuin horkkatautinen. Mikäs muukaan siellä kutitteli kurkkua, kuin oikein kunnon influenssa. Sitä minulla ei varmaan olekaan ollut aiemmin. Ei ainakaan sillä voimalla, kuin se nyt oli.

Flexi-Trax autorata. Ihan paras autorata. Helppo koota ja purkaa.

Flunssat minulla on aina olleet laatua erittäin pitkiä ja kuumeettomia ja nyt kun olen kokenut kahden eri taudin vuoksi kuumeen viimeisen kolmen kuukauden aikana, niin on oikeasti aika kaikkensa antanut olo. Ekassa taudissa kuume oli vain vajaan vuorokauden mittainen, mutta nyt meni lähes koko viikonloppu tuskaillessa. Kyllähän se kuume lääkkeillä laski, mutta nousi taas aina uudestaan. Ja se päänsärky. Voi herranjestas, mikä jysäri!! Minä, joka tiedän mitä on migreeni javaikkei tuo ollut migreenisärkyä, niin hyvin lähellä sitä sietämättömyyttä se oli. Ja siihen ei auttanut lääkkeet.

Tänään on ensimmäinen vähän parempi päivä, mutta silti aivan vetoveks -olo. Päänsärkyä ei enää ole, mutta siitä muistuttaa kyllä jokainen päässäni oleva hius. Nyt voi todellakin sanoa, että on tukka kipeä. Jottei tämä ihan näin helppoa olisi, niin D:llä nousi kuume sunnuntaina. Kotona siis ollaan ja pidetään sairastupaa taas yllä. Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, että tämän nelihenkisen perheen kaksi vielä tervettä pysyykin terveinä. Turha tätä kaikkien olisi sairastaa :)

3 kommenttia:

  1. Ounou!! Onkohan se niin, että kun tuonne faceen jotain kirjoittaa niin pitäisi yhtälailla koputtaa puuhun? Onneksi loppuperhe on terveenä (kopkop)..

    VastaaPoista
  2. Oi voi, paranemisia sinne! Saakutin pöpöt vois karkoittaa maanpinnalta.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, tsemppiä sinne!!!!

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!