lauantai 30. tammikuuta 2016

Kauden SS16 ensimmäiset meandi -kutsut.

Monta kivaa ja ennen kaikkea värikästä vaatetta löytyi tästä mallistosta. Ensimmäistä kertaa pojatkin oli aika innoissaan vaatteista ja vanhempi jo ennen esittelijän tuloa kyselikin "laittaako Minttu sen vaaterekin tohon? Akvaarion eteen?" "Onhan sillä se laskin mukana? Mä haluun sit kirjoittaa sillä!" Pojat auttoivat Minttua nostamaan vaatteita rekille ja pyrkivät leikkimään jo roikkuvien vaatteiden seassa. Kun esittely alkoi, löysi kumpikin poika itselleen sopivat paidat ja päällehän ne piti laittaa. O halusi haipaidan ja D kauluksellisen dinosauruspaidan. Hauskaa oli huomata, etten itse olisi valinnut ollenkaan tuota D:n valintaa, mutta kun poika halusi sen päällensä pukea oli se aivan nappi valinta.

Parasta oli huomata, että sitä forest henley teetä saakin isojakin kokoja. Jotenkin luulin nopealla malliston vilkaisulla meandin sivuilta, että sitä oli vain vauvoille. Noihin vaarinpaitoihin taitaa minulla olla jo jokin erityinen suhde, kun tämä uusin on jo kolmas samaa mallia :)

Millä ihmeellä tässä jaksaa viikon verran odotella tuota pakettia saapuvaksi.
Ja ai että mikä säkä kävi juuri ennen malliston julkistusta. Koko viime syksyn mietin ostanko pojille ne punaiset fleecetakit, mutta jätin ostamatta. Meandit kun jäi joululomalle tuli webshoppiin kaikesta jäljelle jäävästä 50% alet. Keskiviikkoon asti mietin, että ostanko nyt nuo fleecet. Näpyttelin tilauksen ehkä tuntia ennen webshopin sulkemista ja malliston julkaisua. 

Ja se säkä mikä tässä kävi? Oletus oli, että nuo fleecet jatkaa nyt kevään mallistossa, mutta eivätpä jatkaneetkaan :)

2 kommenttia:

 1. Onpas raikkaan näköisiä kuoseja! Tulee oikein hyvälle tuulelle.. :) Miten muuten nämä tällaiset vaatekutsut oikein toimii? t. yksi kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin ihania! Mä vähän hurahdin näihin joskus ehkä neljä vuotta sitten ja sitä hurahdusta ei ainakaan se oli jarruttanut, että ystäväni ryhtyi meandimyyjäksi :D

   Pääidea on ihan sama kuin kaikilla muillakin kotikutsuilla (nosh, pompdelux, tupperware..) sovit oman alueesi esittelijän kanssa ajankohdan kutsuille ja kutsut kaverit kuuntelemaan ja katsomaan esittelyä. Kun pidät kutsut olet sinä kutsujen emäntä ja usein emännät "palkitaan" jollain tavoin esiteltävän merkin puolesta. Saa esim. alea, tai voi valita jonkun vaatteen itselleen tms.

   Parastahan ainakin näissä meandeissa on, että kun heillä on noita naisten vaatteita, niin pääsee sovittamaan kutsujen aikana niitä ja osaa sitten ehkä paremmin valita oikean koon tai voi kokonaan jättää jonkun tilaamatta, kun toteaa ettei se sitten ollutkaan niin kiva :D

   Uutuuksia tulee tähän mallistoon useamman kerran nyt keväällä ja mulla on seuraavat meandikutsut toukokuussa (olet tervetullut, jos tahdot) tai sitten voisin laittaa sulle vaikka tän mun luottomyyjän tiedot, jos haluat omat kutsut pitää :) Kutsujen pitäminen ei velvoita mihinkään, niin kuin ei kutsuille vieraaksikaan tuleminen. Ostopakkoa ei siis ole :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!