maanantai 21. joulukuuta 2015

Pukinkontin Sneak Peek.

Huh! Kello on 12:29. Jos nyt ehtisin hetkeksi istahtaa alas ja kirjoittaa tämän, itseasiassa hyvin lyhyen ja lähes "asiattoman" (siis, ettei tässä oikeastaan ole asiaa :) ) tekstin.

Varsinkin siskoltani sain kuulla, ettei hän halua nähdä tai kuulla mitään tarkempaa joululahjoista ennen joulua, joten päätin sitten julkaista Sneak Peekin. Tällaisia juttuja tästä kotiompelimosta on valmistunut viimeisen kuukauden aikana. Eikä tuossa itse asiassa ole vielä kaikki ;) Ja voin todeta, että koska suutarinkaan lapsilla ei ollut kenkiä, niin mikään näistä ei mene omille lapsille. Piti priorisoida ja tehdä vain muualle menevät lahjat ensin, nin jäivät nyt sitten omat lapset ilman. Tyypillistä?


Minun ja lasten joululoma alkoi perjantaina. Mies on töissä vielä aatonaattonakin, mutta toivottavasti tekevät lyhyemmän päivän. Jouluksi me mennään vanhempieni luokse ja äitini siis vastaa suurimmaksi osaksi joulun herkuista. Vähän jaettiin kuitenkin laittamisia ja minulla on jo viime keskiviikkona laitettu lasimestarinsilli maustumaan. Tänään pitäisi leipoa tummaa leipää, tehdä talvista rockyroadia (sitä, mikä minun piti tehdä ja viedä tuliaisiksi jo pikkujouluina, mutta kun emme sairasteluiden vuoksi päässytkään osallistumaan) ja käydä vielä viime hetken ostokset tekemässä ;)

Huomisen todo -listalla on vielä lanttu- ja porkkanalaatikko. Sitten pitäisi olla meidän osalta kaikki tehty. Keskiviikkona sitten pakkaan itseni ja lapset pariksi yöksi vanhemmilleni ja mies tulee perästä, kunhan töistään ehtii.

4 kommenttia:

 1. Aikamoiset "kasat" vaatteita! :D Meilläkin on ihan täyden tohinat päällä joulun suhteen. Ruokapuolella meillä on onneksi vastuu vain lanttulaatikosta! huhu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun nämä on saatu omistajilleen, niin nyt täytyy saada kaikki julki täällä :)

   Poista
 2. Oi mitä ihanuuksia oot väsäillyt <3
  Tsemiä loppuivin jouluvalmisteluihin ja oikein ihanaa joulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemeistä, vaikka vähän myöhään vastailenkin <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!