torstai 17. joulukuuta 2015

Pikkujoulut naisporukalla - meanditeemalla.


Meandin aw2015 -kausi päättyi viime sunnuntaina ja perjantaina juhlimme luottomyyjäni luona pikkujouluja, jotka hän oli järjestänyt tämän kauden emännilleen. Jo aikaa sitten sain häneltä toiveen, jos voisin leipoa juhliin kakun. En uskaltanut heti siltä seisomalta ottaa haastetta vastaan. Juhlat tosiaan olivat perjantaina, enkä siis ollut täysin varma että ehtisin kakun koristelemaan.

Ja puuttuihan se aihekin omasta päästä, vaikka sopivasti ideoita minulle kyllä annettiin. Sitten (taas kerran yöllä) se idea iski tajuntaan. Halusin ehdottomasti jotain punaista, koska kyseessä oli pikkujoulut. Lasten unstoppable rocket, se se on. Punainen paita, jossa lukee mustalla UNSTOPPABLE.
2 kommenttia:

  1. Välillä se on vaikeaa ideoida käskystä. Sitten se idea iskee noin yllättäen.. Niin tuttua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se on oikeesti ihan arkipäivää et aina ne ideat tulee yöllä. Musta tuntuu jopa siltä, että joskus saan idean ja herään siihen et se idea on tavallaan tullut "unessa". Sit mun on pakko nopeesti ottaa puhelin käteen ja kirjottaa puhelimen muistiin se juttu, ettei vaan pääse karkaamaan :) Välillä on kiva lukea omia merkintöjään aamulla.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!