tiistai 15. joulukuuta 2015

Kortti vastasyntyneen vanhemmille.


Tämä kortti meni edellisen postauksen virkattujen vauvabootsien mukana uusille, tuoreille vanhemmille.

Idea korttiin tuli jostain. Yhtäkkiä ja kun kotona sillä hetkellä olin, ryhdyin samantien tuumasta toimeen. Kaivoin askartelukassini läpi ja tutkin mitä minulta löytyy ja mitä kaikkea voisin käyttää. Kaivoin kuvioitua paksumpaa paperia (kahta eri väriä), dymon ja punaista dymonauhaa, käsittelemättömiä puunappeja, pieniä koristenappeja ja tottakai pienen tytön syntymän johdosta olevassa kortissa pitää olla jotain blingblinggiäkin :)

Kuumaliimapistooli lämpenemään ja puuliima esiin. 

Ilman sen suurempaa suunnitelmaa päällystin kolme puunappia puuliiman avulla serveteillä (kuka tunnistaa kuosit?). Etsin sopivan tekstin korttiin ja päätin mitkä kohdat naputan dymolla. Dymotin ja tulostin loput tekstit perusvalkoiselle paperille. Leikkelin tekstit ja mustat kuviosoirot. Vähän mallasin ja sitten liimasin. Ensin ilmapallot, sitten mustat koristesoirot, jonka jälkeen tekstit järjestyksessään. Piirsin ilmapallojen narut ja liimasin dimangit. Dimangien liimaus meinasi olla haastavaa kuumaliimalla. Se kun on oikeasti kuumaa - nimensä mukaisesti :)
Kortista tuli kerta heitolla ihan kiva. Tai kaikkeen muuhun olen tyytyväinen, paitsi noihin "naruihin". Olisi ehkä mielummin pitänyt tehdä ne ihan langasta.

Toiselle puolelle kirjoitin lausahduksen, jonka yksi perhetuttumme sanoi minulle, kun odotin meidän esikoista. "Vain yksi asia muuttui, ja se on KAIKKI!" Onnentoivotukset vielä ja nimet alle.

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti! <3 Meillä on vieläkin tallessa kaikki onnentoivotukset jotka saimme korttien muodossa tuttavilta ja ystäviltä kun lapset syntyivät. Ne ovat tärkeitä muistoja ihanasta ajasta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin meilläkin, ei niistä vaan pysty luopumaan. Ja toisaalta miksi tarvitsisikaan ;D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!