tiistai 29. joulukuuta 2015

Housuja pukinkonttiin.

Siskontyttö - ainakin vanhempi heistä on ollut hieman housujen tarpeessa. Pukinkonttiin siis sellaisia. Päätin tehdä itsestäni vähän villimmän ja koittaa miksata kankaita vähän enemmän keskenään. Hommaan lähdin enemmänkin ajatuksella: tulee mitä tulee, kohan jotain ainakin.


Nämä kellertävät orava(?)housut meni nuoremmalle tytölle ja nämä kaksi muuta sille vanhemmalle.

Näihin tuli armeijan vihreää collegea. Niihin kohtiin, mihin muu kangas ei riittänyt. Autohousuissa (pitäähän jokaplikalla nyt edes yhdet autohousut olla) on takakappaleet sekä toinen etulahje autoa, muuten ne on yksiväristä vihreää. Collegea koitin hieman piristää pienellä polviyksityiskohdalla.

Pupukangasta ei riittänyt ihan yhtä paljon, joten sitä on kokonaisuudessaan vain toinen etulahje. Kaava on puoliksi oma ja puoliksi OB:n (joku tosi vanha). Valmiista kaavasta olen muokannut housut kapeammiksi, pidemmiksi ja vyötäröä hieman matalammaksi.

2 kommenttia:

  1. Hienot housut ja hauskat yksityiskohdat! :D Minä tykkään kun lahkeissa on kunnolliset resorit, eikä vaan sellaiset perus pienet nysät.. Ainakin meillä toimii tosi hyvin kun niitä voi sitten taitella tai olla taittamatta vähän kasvun mukaan. Taittamattomina taas saa sukat pujotettua päälle kun tarvii pukea haalaria..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Joo, kunnon resorit pitää olla ja näissäkin olisi voinut olla vielä pidemmät ja ehkä vähän kapeammatkin. Olisivat sitten oikein napakat.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!