keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Cookie mix in a jar // Lahja purkissa.


Jo useampana vuonna meillä on aikuisten kesken ollut joko sanallinen tai sanaton sopimus siitä, ettei lahjoja osteta, varsinkaan jouluna. Tämä taisi tulla lasten myötä ja päätettiin, että panostetaan mielummin heihin. Olen kuitenkin aina halunnut antaa jotain ja useasti se jotain on ollut ne seinäkalenterit. Viime vuonna annoin joillekin lastenhoitolahjakortteja ja tänä vuonna lahjoin läheisiä purkkilahjoilla.

Näitä samanmoisia on kiertänyt blogeissa ja muissakin jo vaikka kuinka paljon ja vaikka kuinka kauan, mutta minä löysin nämä vasta nyt. Kävin läpi useammankin eri ohjeen ja kokoonpanon ja nämä m&m keksit päätin toteuttaa. 

Kauhoin aineet kerroksittain purkkeihin ja tein vielä jokaiseen ohjelapun mukaan. Lapun toiselle puolelle kirjoitin ainekset (ja määrät) mitä purkki sisältää. Koristeeksi vielä vähän kultanauhaa ja that's it!

Purkit on litrasia ja ostettu Ikeasta. Suklaan rouhiminen on muuten suhteellisen helppoa kuorimaveitsellä - itselleni aivan uusi oivallus :D ja helpoiten se varmasti onnistuu, jos suklaan lykkää jääkaappiin tai vaikka pakkaseen ennen rouhimista.

3 kommenttia:

  1. Minusta tällaiset lahjat ovat just hyviä :D Meillä annetaan myös ystäväperheille jokin pieni joulutervehdys, yleensä se on ollut jotain itsetehtyä joulupöytään..

    VastaaPoista
  2. Nää ainakin tuntui saavan hyvän vastaanoton. Nyt sitten vaan odotan, että mitä ihmiset kommentoivat, kunhan ovat kokeilleetkin tuota.

    VastaaPoista
  3. Mä tein myös tuollaiset viime jouluna. Kovasti tuli tosiaan jännitettyä mitä mieltä saajat valmiista tuotteista oli. Ainakin päällisin puolin lahja sai ihan hyvän vastaanoton :) Itse tykkään kyllä kaikesta diy-henkisestä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!