keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lasten suusta vol. 13 - arvoituksen vastaus.

Leikkimielisen arvoituksen julkaisin eilen, kun taas kerran pani hymyilyttämään tuo meidän kuopuksen sanasekamelska. Eilen lounaaksi meillä oli pinaattikeittoa ja tietysti sen kaverina kananmunaa ja keiton sekaan murustettua näkkileipää :)

Juustohöylä, pizzarulla, taaperokärry.. arvauksia ei tullut kuin parilta ihmiseltä ja valitettavasti täytyy nyt todeta, että kaikki arvaukset menivät niin sanotusti metsään. Mutta koska vain pari lähti arvailemaan tuota kateissa ollutta kapistusta, niin päätin kuitenkin kummallekin osallistujalle lahjoittaa sen virtuaalisylillisen mainetta ja kunniaa!

Joko tuon jälkeen keksitte mitä poika etsi, kun kerroin mitä söimme? :) D siis etsi keittiössä eilen kananmunaleikkuria, mutta hänen kielellään se on ruohonleikkuri.

Tässä huushollissa taitaa "riehua" enterorokko. Tosin kuitenkin ilmeisen lievänä ja paranemaanpäin jo pienet potilaat ovat. Huomenna olisi tarkoitus palata normaali arkeen ja mennä taas hoitoon ja töihin.

1 kommentti:

  1. Hahaa :D :D.. toivottavasti rokko on pian ohi.. Meilläkin on ollut tuo Entrerorokko yhden Turkinmatkan jälkeen. Ei ollut hauskaa!

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!