keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kirje Joulupukille.

Kuten tullut jo useampaan kertaan mainittua, niin ollaan tässä alkuviikko vietetty poikien kanssa kotona. Flunssaa ja mitä ilmeisemmin enterorokkoa sairastaessa. 

Olen jo pidempään odottanut, että postin mukana kotiin kolahtaisi se paksu lelukirja. Tiedättekö sen? Suuri lelukirja sen nimi taitaa olla. Sitä ei vaan ole näkynyt tänä vuonna (enkä kyllä muista tuliko sitä viime vuonnakaan) ja minulta alkaa usko loppua jo siihen, että se enää tulisi.Ajatuksena oli siis, että pojat olisivat käyneet sen läpi itsekseen ja kertoneet sieltä sitten mitä toivovat joululahjaksi ja minä kirjaan toiveet ylös. Mutta koska tätä THE lelukirjaa ei ole näkynyt, niin olemme sitten turvautuneet näihin kunkin kaupan jakamaan (hongkong, k-citymarket, toysrus.. ainakin) mainoslehtiseen.

Eilen kirjoitimme nämä kirjeet joulupukille ja varastin veljeni ja/tai hänen vaimonsa idean kirjeen toimittamisesta Joulupukille. Teippasimme kirjeet keittiön ikkunaan, koska ajattelimme, että siitä tarkkailijatonttu voisi ne napata mukaansa ja viedä Joulupukille. Illalla poikien nukkumaan mennessä kirjeet olivat vielä paikoillaan ikkunassa ja taisi O olla aika jännittynyt, kun ei oikein tuo uni tullut silmään. 

Muutenkin yö meni vaihtelevasti ja aamulla oli ihmetys suuri. Kirjeet oli hävinneet! Varmaan tonttu oli hakenut ne tarkkailukierroksellaan. Tai no O kyllä mietti, että voihan se olla itse Joulupukkikin ne hakenut, mutta sanoin etten usko siihen. Joulupukilla kun on niin kovin kiire siellä Korvatunturilla tähän aikaan vuodesta, niin eiköhän tuo ole joku Joulupukin tontuista, kun on ne hakenut mukaansa.

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa <3 Tää kaikki joulunalushössötys on niin kivaa ja varsinkin lapsille niitä ainutlaatuisia ikuisia muistoja :)
  Meillä on listat vielä vaiheessa, ja perinteiden mukaan Osku-tonttu käy nappaamassa kirjeet ja sotkee piparinmuruilla keittiönpöytää! :D Ja kirjeen kin oletettavasti jättää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, teillä on tommosesta ihan perinne <3 Ihana! Mäkin mietin, että oisinko vielä eilen illalla kirjoittanut pojille pienen viestin tontulta, mutta jätin tällä kertaa sen tekemättä.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!