perjantai 6. marraskuuta 2015

DIY: seinäkalenteri 2016.

Reilun kaksivuotisen blogiurani kiistatta katsotuin kirjoitus on DIY: Seinäkalenteri 2015. Blogger väittää, että kaiken kaikkiaan koko blogihistoriani aikana käyntejä blogissani on ollut 20363. Itse en tiedä onko se oikeasti paljon vai vähän, eikä sillä oikeastaan ole mitään väliäkään.

Eniten kuitenkin käyntejä on siis tuossa seinäkalenteripostauksessa ja sitä on käyty katsomassa 1813 kertaa, kun seuraavaksi suosituin on synnytyskertomukseni kuopuksen syntymästä Rv 38+6. Onnea! Teille on syntynyt poika!, jota on katsottu kuitenkin tuohon verrattuna vain 486 kertaa.

Jokunen on toivonut, että voisi tulostaa tuon pohjan itselleenkin ja toiset kai ovat sitten hakeneet pientä inspiraatiota oman kalenterin toteutusta varten.

Taas tänä vuonna olen ahkeroinut tuon ensi vuoden kalenteripohjan valmiiksi ja ajattelin tällä kertaa jakaa sen kaikille halukkaille. Viimevuotiseen verrattuna pienensin hieman fontteja ja kävin nimipäivät, sekä siirtyvät juhlapäivät läpi. Toivottavasti olen osannut laittaa kaikki oikeille paikoille :) Laita siis minulle pyyntö kalenteripohjasta sähköpostilla (kommammaa @ gmail.com), niin minä lähetän sen sinulle .pdf muodossa.
Tammikuun sivu näyttää tältä. Kuten aiemminkin olen kertonut, teen kalenteripohjan wordilla taulukkoa apuna käyttäen. Kaikki tiedot pitää kalenteriin itse etsiä, poimia ja sijoittaa, mutta tietysti sitten värit ja fontit on täysin päätettävissäni.

4 kommenttia:

 1. Noiden lukujen seuraamiseen jää helposti koukkuun. Itse käyn jopa joka päivä tarkistamassa kuinka moni on käynyt lukemassa tiettyä tekstiä. Apua! Tuo on muuten todella kätevä peruspohja, esim juuri työpisteelle tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kyllä mäkin noita lukuja välillä seuraan, mutta toisaalta on häiritsevää kun ei ole vertailupohjaa mihin niitä seurata :D

   Poista
 2. Laitoin sähköpostia :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen laittanut sinulle tänään spostia kalenteripohjaan liittyen. T: Hanna

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!