torstai 1. lokakuuta 2015

Suurempia voimia?

Kuten kerroin, olisi meidän tarkoitus lähteä huomenna miehen kanssa kahdestaan risteilylle. Ottaa irtiotto arjesta noin vuorokaudeksi.


Minä en ole yhtään yliluonnollisuuteen uskovaa tyyppiä, mutta nyt täytyy sanoa, että mietin onko tämän hetken "tapahtumilla" jotain suurempaa viestiä siitä, ettei ehkä pitäisi lähteä. Pojat on flunssaisia, eikä tietenkään sairaita lapsia mielellään kukaan hoida :) Joku mikälie-Valio-myrsky meinaa iskeä päälle huomenna ja toinen koiristakin päätti oksentaa paristi tänään pari tuntia aamuruokansa jälkeen.

Kaiken voi nähdä monella tapaa ja nämä ei välttämättä oikeasti edes tarkoita mitään, mutta kyllähän sitä vähemmästäkin alkaa ihmetellä maailman menoa ja maailman kaikkeuden mahdollisia omituisia viestejä :D Mieskin laittoi viestin töistä ja manasi, että nyt taitaa hän olla seuraavaksi kipeänä.

Onneksi on peruutusturva. Mutta peruuttaa pitäisi tänään klo 20:45 mennessä.

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Toivottavasti kaikki paranevat pikapikaa <3 Tai jos risteily ei nyt onnistu niin peruutuksen yhteydessä varaatte uuden reissun :D Ettei unohdu koko juttu! <3

    VastaaPoista
  2. Voi, mä ajattelen myös välillä tuolla tavalla. Kaikella on syynsä - onko tämä merkki jostain.. jne.?! Toivottavasti kaikki järjestyy <3

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!