tiistai 20. lokakuuta 2015

Sutsisatsia ja pää-olkapää-peppu..

Tämä on se kirjoitus, mikä jäi reilu viikko sitten kesken. Ajattelin jo, että jätän tämän omaan arvoonsa, mutta olihan tämä kuitenkin sellainen kiva juttu lapsille. Ja meille aikuisillekin, niin kerrotaan tästäkin.

Olimme viikko sitten koko perheen voimin Fröbelin palikoiden keikalla.

Pojat tykkäsivät, näkihän sen niistä, mutta taitavat nuo kuitenkin jollain tasolla olla ujoja, kun eivät uskaltautuneet kauheasti irrottelemaan. Kumpikin istui mielummin vanhemman sylissä ja tuijotti lähes haltioituneena palikkaorkesterin touhuja. Edes se kaikkien tuntema pää-olkapää-peppu ei saanut meidän poikia nousemaan pystyyn.

Liput hankittiin jo ennakkoon. Toisaalta tuntui hassulta hankkia ne etukäteen, mutta ajattelin myös, että pahinta olisi se, että ovelta ei enää saisikaan lippuja. Onkohan nuo koskaan niin täynnä, että joutuisi jäämään oikeasti ulkopuolelle?


Eihän tuo keikka kauaa kestänyt, ehkä tunnin. Ja eihän lapset siitä pidempään olisi edes jaksaneet innostua. Siinä oli sellaista jännitystä ilmassa. Ainakin lapsilla. Ja ehkä vähän meillä aikuisillakin :)
2 kommenttia:

  1. Oi, mä haluaisin myös viedä lapset kuuntelemaan juuri jotain tällaista konserttia.. Me olemme kiertäneet jonkun verran ilmaistapahtumissa ja niissä on usein ollut jotain esiintyjiä. Tällainen ihan kunnollinen konsertti olisi kuitenkin varmasti mieleenpainuva tapahtuma lapsille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti mennä. Noikaan liput ei mitään järkyttävän kalliita ollut, 12e per hlö, ja aivan varmasti oli jokaisen sentin arvoinen kun näki lasten nauttivan :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!