perjantai 30. lokakuuta 2015

Rakas joulupukki.

"Shhhhhh! Tontut voi kuulla.. nyt täytyy olla ihan hiljaa. Tai ainakin kiltisti." Esikoinen pari päivää sitten, kun kuopus karjui keuhkonsa pihalle taas jostain jonnin joutavasta syystä :) Eli esimerkiksi sellaisesta kun hän haluaa vettä ja tarjoat hänelle vettä, niin hän ei haluakaan. Olet kaatamassa veden pois, niin hän haluaakin sen ja kun taas tarjoat sitä hänelle seuraavalla sekunnilla, niin hän ei haluakaan sitä. Loogista, eikö totta? :D

Mutta eihän nyt ole vielä liian aikaista? Siis kirjoittaa joulupukille? Viime vuonna taisin marraskuun puolivälissä julkaista poikien joululahjatoiveet ja tänä vuonna ne on pyörinyt tuossa jo pidemmän aikaa, niin menkööt nyt samantien. Sitä paitsi, jos te muutkin tekisitte tällaiset listat, niin voisin saada vinkkejä mitä muuta meidän pojat voisivat haluta tai toivoa.

O:n toiveet (4,5v):
Afrikan tähti
Housuja (ei farkkuja) koko 110/116
Spiderman-teltta
puhelin
Helikopteri
Luistimet
Maila
Jumpsuit/One piece collegepuku koko 110/116

D:n toiveet (2v):
Fröbelin palikat dvd:tä
Mopo (tästä ei ole tarkempaa hajua. Tämä oli D:n vastaus, kun kysyin mitä hän haluaa)
Luistimet
Kypärä
Leikkikeittiötarvikkeita esim. kattiloita ja "ruokaa"

Yhteiset toiveet:
Junarataosia
Yövalo
Täkit, normaalikoko
Pussilakanasettejä
Taikahiekkaa
Autoja

Tänä vuonna ajateltiin myös antaa poikien tai ainakin tuon vanhemman valita oikeita toiveita niistä jokaiseen lapsiperheeseen kannettavista joululahjakuvastoista. Ehkä siitä ainakin saisi vinkkiä mitä lapsille voisi vielä lisäksi keksiä.

_______
Ainiin, ja pitihän minun mainita siitäkin, että esimerkiksi dvd:tä Joulupukki ja noitarumpu on tasaiseen tahtiin katsottu tässä taloudessa läpi koko vuoden. Kunhan marraskuun puolelle päästään, niin sitten suostun lukemaan lapsille iltasaduksi  koko loppuvuoden joulupukkitarinoita :D

2 kommenttia:

  1. Ihana :) Juu, meillä muuten myös ympyröitiin meidän 4-vuotiaan kanssa lahjatoiveita siitä lelu-lehtisestä joka tulee kotiin joka vuosi! Ei siis ole ollenkaan liian aikaista aloittaa tällaiset puuhat. Hihii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä?!? Onko teille jo tullut niitä lelulehtisiä? Meille on tullut vaan Tacticin (missä suurin osa oli pelejä), mutta ei vielä yhtäkään sellaista mikä kulkee jollain "suuri lelukirja" nimellä :) Sitä me odotetaan, kuin kuuta nousevaa.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!