keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Lasten suusta vol. 11

Meidän O. Ikää neljä ja puoli vee.

On oppinut jonkun verran piirtämään. Naamakuvat ovat hänen bravuurinsa tällä hetkellä, kuten ehkä saatatte muistaa niistä D:n synttäripaidoista, joiden designista O oli vastuussa.

Tänään sain tällaisen piirroksen


Se ei enää ollutkaan vaan naama vaan nyt sillä on vartalokin. Ja neljä silmää. Varmistin vielä, niin kyllä. Ne kaikki on silmiä. Kysyin onko se poika. O totesi ettei se ole. Se on tyttö. Sen on pakko olla, koska sillä on tukka, kuulemma. Poika oli hetken hiljaa ja mietti selvästi seuraavia sanoja. "Se on sellainen tyttö mitä on aina formulakisoissa siellä radalla. Siis ne tytöt mitä siellä on ennen kisaa. Ne, jotka tanssii balleriinaa." Hän sanoi.

Lapselleen ei saisi nauraa, mutta tällä kertaa en vaan saanut pidäteltyä, vaan repesin nauramaan oikein huolella. O:sta se oli hauskaa, sillä hänkin nauroi. Onneksi. En sentään joutunut selittämään miksi nauran. Tai mille ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana <3 ja hauska piirrustus.. Meilläkin on kova piirrustusvaihe menossa! siihen uppoaa helposti monta tuntia iltaisin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O tahtoisi useammin piirtää tusseilla tai liiduilla, mutta niitä ei uskalla antaa kummallekin. Ja milläs selität pienemmälle, ettei hän saa koskea muihin, kuin värikyniin :D Nimim. nuoremman toimesta liitu päätyi olohuoneen vaaleaan mattoon hyvinkin jämäkästi.

   Onneksi sain sen kuitenkin poiskin siitä :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!