keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kahden kesken.

Perjantaina töiden jälkeen tämä pariskunta istuu kahdestaan autoon ja ajaa Turkuun. Turusta hypätään Viking Linen terminaalista Viking Grace -laivaan ja risteillään noin vuorokauden ajan. Tukholmaan ja takaisin.

Siitä lähtien kun Grace aloitti liikennöinnin olen halunnut nähdä tuon laivan omin silmin. Eihän se enää uusi ole, mutta on se uudempi kuin Silja Serenade tai Tallink Galaxy ;) Tai voiko noista kolmesta edes puhua samassa lauseessa?

Me varattiin Seaside Double -hytti sekä perjantaille buffet-illallinen. Aamiainenkin käydään syömässä buffassa ja päivällistä varten ostettiin ateriakupongit À la carte Oscariin.


Hyttikuva Viking Linen sivuilla lupaa ylläolevaa, mutta katsotaan onko tuo kuinka lähellä totuutta.

Pojat jää kotiin. Joojoo, yksin tietysti! No eihän :) Veljeni tulee vaimonsa kanssa meille poikia ja koiria hoitamaan. Saatiin heiltä viime jouluna lahjaksi vuoden voimassaoleva lahjakortti, jonka arvona oli viikonlopun mittainen hoitokeikka <3 Mieletön lahja! Minulla on kolme sisarusta ja olemme jo jokunen vuosi sitten sopineet keskenämme, että aikuisten kesken ei niinkään lahjoja vaihdella. Siis ainakaan jouluna. Olen kuitenkin aina sanonut muille, että tottakai saa antaa jos tahtoo, mutta kaikkien ei tarvitse.

Tämä lähinnä siksi, että monesti haluan itse antaa jotain ja haluan pitää itselläni sen oikeuden antaa. Ihan vain antamisen ilosta, enkä niille lahjoille varsinaisesti mitään vastinetta halua. Jos siis koskaan mietitte mitä sellaista voisi antaa lapsiperheen vanhemmille, mikä ei suuresti maksaisi, mutta sillä olisi äärettömän iso henkinen arvo, niin anna lahjakortti lastenhoitoa varten. Se tulee taatusti käytettyä :D

Me vietetään todella harvoin parisuhdepäiviä tai hetkiä. Ollaanhan me aikuisten kesken juhlissa oltu ja sen sellaista, mutta ettäkö ihan kahdestaan tehtäisiin jotain tai mentäisiin jonnekin? Jos en väärin muista olemme edellisen kerran viettäneet parisuhde aikaa heinäkuussa, mutta ehei! Ei tänä vuonna, vaan viime vuonna!

Nyt vain täytyy vielä tarkastaa lastenhoitajilta, että suostuvatko vahtikeikkaan vaikka pojat olisivat hieman kipeitä. D on kunnon räkätaudissa kera kuumeen tällä hetkellä ja O:lla on alkamassa tuo. Kun varasimme ja maksoimme matkaa maksoimme myös viiden euron peruutusturvan. Joten vuorokautta ennen, jos perutaan saadaan koko matkan hinta hyvityksenä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti! Jos vaan päästään lähtemään ;)

   Poista
 2. Ihanaa matkaa, toivottavasti pääsette lähtemään! Me olemme myös vähän huonoja ottamaan parisuhdeaikaa (ja käytännössä se ei usein ole mahdollistakaan kun esim. isovanhemmat asuvat kaukana) mutta aina kun sitä on, niin sen arvon kyllä huomaa! :) Ja jotenkin haluan välttää sen parisuhteen täyslapsiperheistymisen, koska esim. työpaikalla olemme huomanneet, että monilla iskee parisuhdeongelmat päälle siinä vaiheessa, kun lapset menevät kouluun ja lapset eivät enää tarvi samanlaista hoitamista kuin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan täällä niin, että kummatkin peukut on pystyssä ;) Kuulostaa muuten hyvin järkeenkäyvältä tuo parisuhdekriiseily, vaikken koskaan ole sitä edes noin ajatellut. Ehkä se tosiaan johtuu hieman siitä, että pikkulapsiperheessä helposti ne äiti ja isä on tosiaan vain äiti ja isä ja unohtavat tavallaan olla puolisoita toisilleen.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!