torstai 27. elokuuta 2015

Poikien synttäripaidat.

Tai kuten O asian mainitsisi: "juhlipaidat".

Halusin tehdä pojille samanlaiset paidat D:n kaksivuotissynttäreitä varten. Paita on koko keltainen edestä ja takakappale on täynnä miekkailevia ninjoja. Ninjakangas on varmaankin joskus ostettu Sampsukasta ja keltaisen trikoon taisi joulupukki tuoda minulle viime jouluna :D Pääntien resorin valitsin lähinnä tyylillä "laitetaan se mikä ensimmäisenä käteen osuu".

Etupuolen designista on vastuussa O. Poika oppi piirtämään naaman ehkä pari viikko ennen juhlia, niin pitihän sille tehdä kunniaa. Vielä en uskaltanut antaa tekstiilitussia suoraan pojan käteen vaan siirsin kuvan itse kankaalle. Pyysin O:ta piirtämään naaman paperille, teippasin paperin ikkunaan ja päälle teippasin etukappaleen. Jäljensin siis piirroksen kankaan läpi piirtämällä ääriviivoja pitkin.

Kiinnitin kuvan silittämällä ja ompelin paidan. Käytössä huomaan, että kuva saisi olla reilusti ylempänä, mutta ensimmäiseksi kokeiluksi olen tuohon erittäin tyytyväinen. Kaava: Ottobre 3/2013.Päälaella olevat härpäkkeet on korvia, ja niitä kuulemma kuuluu olla neljä. Ainakin neljä. Kielen poika piirsi omatoimisesti suuhun, mutta hampaat me vanhemmat opetettiin hänelle.


6 kommenttia:

 1. Oi! Söpö paita! :D Ihana keltainen ja tuo pää on kyllä niin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, että sä niin tykkäät tuosta keltaisesta ;) Kiitos!

   Poista
 2. Hieno paita ja hauska idea antaa lapsen piirtää kuvan siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taitaa olla ettei tuo jää O Designin viimeiseksi kappaleeksi ;)

   Poista
 3. Ihana idea kaikin puolin tuo paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensin kävi mielessä laittaa D:n paitaan kakkonen tms., josta ilmenee hänen ikänsä, mutta sitten "olisi pitänyt" sama toteuttaa O:llekin. Eikä se olisi sitten enää ollut kiva juttu, tai ei ainakaan niin kiva :D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!