torstai 13. elokuuta 2015

Me&I aw2015 naisille.

Ja sitten naisten vuoro. Kuten jo edellisessä viestissä totesin, löysin aika monta heti kiinnostavaa vaatetta. Niin lasten, kuin naistenkin mallistosta. Varmaa on, että kiinnostukseni muuttuvat vielä lauantaina, kunhan näen malliston livenä. Pääsen hypistelemään uutuuksia ja testaamaan päälle ainakin niitä naisten vaatteita :)


Kovin on yläkroppapainotteisia nämä valintani, mutta ei ainneta sen häiritä. Alaosia en ole koskaan oikein osannut valita kuvista, ellei sitten satu olemaan kivalla kuosilla olevaa hametta.

1. Unstoppable tee. Ehdoton suosikkini, ja se johtuu varmastikin siitä, että tästä paidasta kiersi netissä sneakpeek jo kauan aikaa sitten. Tämän paidan juju onkin siinä, että nyt on äidille ja pojalle (tai toki tytöillekin) jotain samaa päällepantavaa :) Meandilla on usein ollut ajatuksena tuoda mallistoon joku vaate (yleensä mekko tai tunika), joka on samaa kuosia sekä naisilla, että lapsilla. No, kuten kuvitella saattaa, niin tämä kaunis ajatus on palvellut oikeastaan vaan äitejä ja tyttäriä, joten nyt oli kiva saada meille poikien äideillekin jotain. Lasten mallistosta tuo paita löytyy punaisena.

2. V-neck top. Näyttää kivalta ja rennolta, mutta myös sellaiselta jossa on vähän särmää.

3. Classy dress. Kiva perusmekko. Mielenkiinnolla odotan millainen tuo on päällä. Olen huono käyttämään mitään vöitä (muuten kuin housuissa), koska minulla on ongelma keskivartaloni kanssa, joten toivon, että tuo istuu kivasti päälleni ilman vyötä. Pahimmillaan se kyllä saattaa siten näyttää yöpaidalta tai muodottomalta rytkyltä :) Varsinkin kun tuo rintavarustuskin on lähes olemattomiin hävinnyt.

4. Dots blouse. Tämmöisiä "parempia" paitoja multa puuttuu ja tämä on kivan näköinen. Yksinkertainen, mutta tyylikäs.

5. Fantastic striped dress. Tämä on mun villikortti. Jo se, että tämä on musta ihan hassun näköinen (ensimmäinen ajatus oli vauvankakan keltainen, siis sinappinen yöpaita) niin tämä on pakko vetää päälle ja miettiä vasta sitten mitä tästä on mieltä.

6. Turtleneck tunic. Lyhytkaulaisena ei voi olla suuri ystävä korkeille ryppykauluksille, mutta tässä kuitenkin oli sitä jotain. Ehkä se on se, että kaulus on hyvin väljän näköinen eikä se siten ehkä lyhennä kaulaa juurikaan. Toivotaan ainakin niin. Vielä kun tämä olisi sen verran pitkää mallia (tai tarpeeksi pitkä ainakin 150senttiselle), että sitä voisi pitää ilman pitkiä housuja tai leggareita, niin varmasti hankkisin tämän.

7. Striped boatneck top. Venepääntiehen olen täysin ihastunut tämän vuoden aikana ja tästähän tuo löytyy! Kuosi on kiva, aika perus leveäraitainen, mutta mielestäni äärettömän herkullisellä väriyhdistelmällä. En edes tiennyt tykkääväni vaatteessa tuosta liilan väristä, mutta se on kyllä aivan paras. Vähän tumma ja dramaattinen sävy, juuri minun makuuni sopiva. Kuvassa paidan sivurypytys ei oikein näy kunnolla, joten kiva nähdä miten se käyttäytyy minun päälläni.

Mitä mieltä sinä olet tämän kauden vaatteista?

Kuvat on Meandin sivuilta napsittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!