torstai 20. elokuuta 2015

Me&I aw2015 livenä.

Uusi mallisto julkaistiin 12.8. ja heti seuraavana päivänä kerroinkin teille, mitkä on minun suosikkini kuvien perusteelle niin lapsille kuin naisillekin. Lauantaina hyvä ystäväni ja luottomyyjäni tuli esittelemään uutta mallistoa meille ja pääsin hypistelemään vaatteita oikein kunnolla.

Kuudesta lasten kuvasuosikista kolme oli sellaisia, mitkä tilasin pojille. Kummallekin ne Unstoppable teepparit ja vaarinpaidat ja D:lle pupupöksyt. Vaarinpaidasta otin tuolle nuoremmalle 86/92 kokoisen, kun se näytti niin kovin isolta. Aiempi vaarinpaita on kylläkin naftimpaa ja sellaista baby-mallia, että siitä oli pakko olla se suurin 98/104. Kävin juuri sitä tilauslistaani lävitse ja huomasin, että olin tilannut siitä unstoppablesta D:lle 98/104. Nyt tuli pelko, että se on vielä aivan liian iso. Noh, kuhan nuo nyt tulee ja kokeilen pojille päälle niin nään sitten, tarviiko palautella/vaihdella.


Tyttökuosien osalta tämän kauden vaatteet on vähän kuin nakutettu minulle. Meillähän ei (vieläkään ;) ) ole sitä tyttöä ja olen sitten haikein mielin joutunut tuijottamaan edelliskausien tyttökuoseja ja tyttövaatteita. Hameita, mekkoja ja tunikoita. Niitä kun ei mielestäni _voi_ pukea pojalle. Mutta mikä onni, nyt ne ei niin paljon säväyttänyt ;) Hepat on kiva aihe ja sitä on paljon nyt, mutta minun onnekseni hepat ei ole koskaan olleet kovin lähellä omaa sydäntäni. Ehkä siksi, että olen jostain syystä aina hieman pelännyt niitä otuksia. Taitaa pieni ihminen tuntea itsensä vieläkin pienemmäksi niin suuren eläimen edessä ;]

Naisten vaatteet iski selvästi minuun tällä kertaa eniten, vaikkakin väriä olisin kaivannut niihin hieman lisää. Huomaa ainakin, että syksy on tulossa, kun naistenmallisto oli hyvin mustaharmaa. Pari tummanviolettia väriläiskää siellä on, mutta ei oikeastaan muuta.
Taisin kokeilla kaikki vaatteet läpi. Osa niistä, mitkä valikoitui kuvasuosikeiksi pysyivät edelleen suosikkeina ja osa taas ei. Seitsemästä suosikistani tilasin kolme. 1, 4 ja 7. Ne on tulossa kotiin.


Unstoppable teeppari ei ollut ihan niin kiva kuin odotin. Paidan malli on makuuni ehkä hieman liian unisex, joten vaikka en tyköistuvaa olisikaan halunnut, olisi tuo ollut ehkä kivempi kuitenkin hieman kaarevalla kylkileikkauksella. Tilasin kuitenkin ja katson vielä kotona ajan kanssa miltä se näyttää. Kakkosesta jäi jotain uupumaan. Tai sitten siinä oli liikaa. Hartiaseutu jotenkin siinä tökki. Toki tuollainen leveä ylhäältä - kapea alhaalta luo muutenkin illuusioita, mutta minusta tuntui kuin se olisi entisestään korostanut suurehkoa hartiaseutuani. Kolmosen musta mekko oli ihana, mutta en ollut ollenkaan varma tulisiko minun käytettyä sitä. Jätin vielä tilaamatta sen.Nelosen tilasin, vaikkakin mietin pitkään mitä teen sen kanssa. Vitonen oli itselleni yllätys. Tämä olikin sama mekko, kuin viime keväänä mustana, mutta kuosi oli vain eri. Väri oli oikeasti tosi hyvä ja mielestäni se sopi minulle. Mekko vaan on aivan liian pitkä tällaiselle puolentoistametrin mitalle. Ideanahan tuossa on, että sitä voi rypyttää vatsan seudulta, mutta jotta saisin sen oikeaan mittaan, pitäisi minun kääriä sitä tuhoton määrä vyötärölle -> ei kiva. Toinen vaihtoehto olisi suoraan lyhentää mekkoa, mutta jätin tämän vielä muhimaan, enkä tilannut sitä omaksi.


Kutonen oli kiva, ihanan rento, mutta kuitenkin chic! Turtleneck oli pelkkää plussaa. En kuitenkaan tätäkään tilannut, koska en vieläkään ollut varma tuleeko minun käytettyä mekkoja. Seiskan tilasin, se oli must have ja sen tiesin jo kuvien perusteella.Muita mitkä jäi vielä kaivertamaan kokeilun jälkeen oli musta hame, joka oli todella hyvä päällä. Mutta taas, tuleeko minun käytettyä? Ja jakku, joka oli paaaljon paremman tuntuista materiaalia kuin aiemmin mallistossa (ehkä viime syksynä) ollut collegejakku.

Farkut tilasin. Ne Second skinit - mustana. Aivan mielettömän ihanat oli päällä ja nyt vaan toivon, että tosiaan ovat ylistyksensä arvoiset. Niistä kun ihan oikeasti väitettiin, ettei ne lörähtäisi.

2 kommenttia:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!