torstai 13. elokuuta 2015

Me&I aw2015 lapsille.

Meandin uusi mallisto julkaistiin eilen ja hetihän sieltä piti klikkailla omat suosikit. Suosikit kuvien perusteella. Tiedän, että suosikkini muuttuvat vielä sen jälkeen, kun olen nähnyt vaatteet livenä ja päässyt hypistelemään ja kokeilemaan niitä päälle.

Omat kutsuni on lauantaina, enkä millään meinaa paikoillani pysyä parin vaatekappaleen vuoksi. Tahtoisin heti kokeilla niitä päälleni!

Lastenvaatemallistosta nämä nousi minun suosikeiksi ensimmäisellä pikavilkaisulla:


Ja oli siellä monia muitakin kivoja ja ihan-kivoja, mutta nämä oli ne omat parhaat. Kun ajatellaan, että tuo ensimmäinen ja toinen haalari on poissuljettuja meiltä, niin eihän niitä montaa siihen sitten enää jää. Dots & owls jumpsuitin suurin koko on 86/92, ja kun tuo kuvassa ainakin näyttää kapeammalta mallilta kuin viime kauden omppuhaalari, niin en usko että tuota voi ajatellakaan meidän D:n päälle. Omppuhaalaria sai kuitenkin vielä koossa 98/104 ja se on tällä hetkellä D:lle ehkä vähän iso, mutta kuitenkin sopiva päällä. Semmoinen reilu ja roikkuva, muttei liian.

Mushroom jumpsuitti on selvästi ihan pienten juttu ja vaikuttaa aika samanlaiselta vaatteelta, kuin äitiyspakkauksen vanupuku. Hintakin on mielestäni aika korkea (65e) tuossa, kun ajatellaan haalarin käyttöikää yhdellä lapsella. Mutta kyllä mun täytyy sanoa, että syvästi harkitsisin tuon ostoa, jos sellaiselle olisi tarvetta.

Rabbit pantsit taitaa olla sekoitus monena vuonna ollutta haaremihousua ja viime kauden mato-kurkkaa-ompusta housuja. Luottomyyjältä kuulin (kun en tajunnut kuvaa niin tarkkaan tuijottaa), että näissä on sama vyötärö, kuin haaremeissa, eli resori. Kun taas ompuissa on kääntövyötärö. Niitä haaremeita mä vaan kaipaisin niin kovasti ja kun niitä saisi vielä yhden koon isommassa niin voisi käyttää lapsilla hurjasti pidempään niitä :) Haaremit on kuitenkin aina loppunut kokoon 98/104 ja sama on näissä pupupöksyissä.

Unstoppable rocket ei muuten puhuttelisi minua, ellei sama paita löytyisi myöskin naisille. Meandilla on pitkään ollut niin, että mallistosta löytyy jotain samaa sekä äidille, että tyttärelle. Mutta tätä yhteispukeutumista ei ole voinut toteuttaa poikien kanssa. Kiva lisä meille pelkkien poikalasten äideille ja tuoda mallistoon tämäkin ajatus.

Dinos on ihan perusteeppari kivalla kuosilla. Meillä pojat tykkää dinosauruksista, joten heille varmasti oikein mieluinen paita.

Farm henley shirt vaikuttaa olevan samaa vaarinpaita-mallia, kuin viime kauden Stripes and trees -paita, mutta kun viimekautinen oli enemmän pienemmille suunnattu, niin tämänkautinen on vähän suuremmille. Ehkä ovat Meandilla ottaneet palautteen vastaan, kun useampaakin taisi harmittaa viime kaudella vaarinpaidan kokojen päättyminen 98/104 kokoon.

Tällä kaudella on myös mukana sukkia. Niitä on ymmärtääkseni ollut aiemminkin mallistoissa, mutta ei ainakaan nyt parin viime vuoden aikana. Enkä oikeastaan tiedä, ovatko nuo silloin aiemminkaan olleet perusostettavien listalla, vai ovatko olleet jotain lahjoja tms.


Sukat myydään kolmen kappaleen paketeissa, niitä on kolme eri settiä ja koot ovat 19/21 - 34/36. Minähän voisin itsellenikin tilata noita :) Jalkani on kokoa 36 tai pienempi, riippuen sukasta tai kengästä. Löydän jokaisesta kolmen paketista jotkut kivat, mutta kaikki ei jotenkin sovi. Siis pojille. Ylhäällä olevista miellän nuo oikeanpuoleisimmat enemmän tyttöjen sukiksi ja samaan kategoriaan menee mielestäni oikealla olevista kaksi ylintä. Vasemmalla puolella olevat on taas mielestäni ihan poikien sukat :) Kaulahuivit tai mitkälie kaulalaput on kivaa kuosia, mutta kunhan näkee nuo livenä, niin tietää minkä kokoisia ovat oikeasti.

Mitä mieltä sinä olet tämän kauden vaatteista?

Kuvat on Meandin sivuilta napsittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!