perjantai 21. elokuuta 2015

Kaksivuotiaan muumipappasynttärikutsukortti.

Voiko muumipappasynttärikutsukortti olla yhdyssana? :D

Olin jo alkuvuodesta päättänyt, että D:n synttäreiden teema on Lego ja tarkemmin Duplo. Vaihdoin kuitenkin teemaa kun keskustelin yhden ystäväni kanssa (kuollaksenikaan en kyllä muista kenen kanssa tästä juttelin) ja hän totesi, että Legoteemaa voi käyttää myöhemminkin, mutta muumeja ei välttämättä voi. Tottahan tuo on ja kun D:n tärkeimpiä satuhahmoja on Muumipappa, niin onhan tämäkin aihe käytettävä.

Kutsu on yksiosainen ja O on valinnut kortin värin. D:n lempiväri on tällä hetkellä oranssi, mutta en halunnut tehdä oranssia korttia, koska se on käytetty jo O:n autoaiheisessa kortissa. Muumipapan piirsin jokaiseen korttiin erikseen. Tai jäljensin sen törkeästi ikkunaa apuna käyttäen :) Leikkasin suunnilleen ääriviivoja pitkin jättäen tahallaan ilmaa ympärille ja liimasin paksulla kaksipuoleisella teipillä kuvat paikoilleen.

Leimasimilla taas "kirjoitin" kutsu -tekstin ja napit oli vain yhtäkkinen idea saada jotain vielä lisää korttiin. Liimasin ne kuumaliimalla.

Tekstin kutsuun löysin netistä ja muokkasin sitä hieman poikaan sopivaksi. Nimi kirjoitettiin korttiin yhteistyöllä. D piti kynää ja äiti koitti parhaansa mukaan ohjailla sitä oikeaan suuntaan.

1 kommentti:

  1. Hei :-) Laitoin siulle haasteen, joka löytyy blogistani: http://sokeria-ja-langanpatkia.blogspot.fi/2015/08/kysymyksia-ja-vastauksia-blogihaaste.html :-)

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!