sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Koti: Wc.

Erillinen wc, alakerrassa. Sekin pääsi remontin alle keväällä. Kuten jo olenkin kertonut teetätimme aika suuren remontin asunnossamme keväällä. Remontti kohdistui märkätiloihin ja kaikki niiksi luokiteltavat käytiin läpi. Tämä wc on taas yksi niistä tiloista, missä remontti riehui.

"Suuria" tälle tilalle ei tehty. Lattialaatta vaihdettiin, pönttö, allas, allaskaappi ja hana uusittiin. Kaikki muu on vanhaa.

Ei ehkä ihan se kaikista sopivin teksti vessaan, mutta sinne tuo on meillä tiensä löytänyt :D Joskus vuosia sitten näin tuon tekstin jossain naistenlehdessä (tokkopa oli edes suomalainen) kampaajalla ja se jäi kummittelemaan mieleeni. En edes tiedä miksi siitä tykkään, mutta siinä on sopiva sanoma.


Ja tältä tuolla näyttää silloin, kun ylimääräistä ei ole karsittu. Eli koroke ja potta paikallaan. O:n kuivaksiharjoittelun aikaan annoimme pojan koristella tylsän yksivärisen punaisen potan tarroilla. Salamatarroilla tottakai! Vanhempien toiveeni oli, että näin potta olisi kiinnostavampi kapistus ja se tarpeidenkin teko muualle kuin vaippaan olisi innostavampaa.

Ei se tainnut kuitenkaan ihan onnistua. Nimittäin ei siihen oikeasti vaadittu kuin oikea aika ja sen yhden kerran kun poika onnistui pottaa täyttämään. Sen jälkeen lähes samantien sanottiin vaipoille heipat ja poika siirtyi kuivaksi. Potta tosin jäi aika käyttämättömäksi, koska pönttö oli paljon kivempi ISOJEN poikien hädän helpotukseen.


Ja tältähän tuo aiemmin näytti ;)


3 kommenttia:

 1. Hei, kivat muutokset! Oikeen viihtyisä pikkuvessa :) Mitä matskua tuo peräseinä on? Näyttäis joltain tiileltä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! Peräseinä on tapettia, sellaista tiilijäljitelmää :) Tapetti ostettiin olohuoneen ( http://kommammaa.blogspot.fi/2015/06/koti-olohuone.html ) yhtä seinää varten ja kun sitä jäi sopivasti yli, niin käytettiin se loppu hyödyksi tuolla vessassa.

   Ainiin, täytyykin uudestaan kirjoitella tuosta olohuoneesta, kun nyt loman aikana on saatu uudet verhot, uusi valaisin ja tuohon yhteen seinään maaliakin :)

   Poista
  2. Okei, mietinkin et näyttää tiileltä mut oisko tapettia tms, sopii hyvin :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!