maanantai 27. heinäkuuta 2015

Hupullinen liivi vai lyhythihainen huppari?

Lyhythihainen, mutta ei erillisiä hihakappaleita. Kietaisuhuppu ja pelkkä käänne alhaalla. Pitkästä aikaa sellainen, että sain tehdä kaiken kuten ohje kertoo. Enkä soveltanut missään.

Tätä oli pakko kokeilla!

Kaava on Ottobren 3/2015 lehdestä. Todella nopea ja kiva tehdä, vaikkakin hupun asettelu edestä aiheutti ensin päänvaivaa. En ole nimittäin koskaan aiemmin tehnyt tuollaista keitaisumallia. Tosin olin myös niin laiska, että kun neulasin huppua pääntielle ja raavin päätäni tuumiessani, niin en kuitenkaan katsonut, olisiko ohjeessa ollut jotain vinkkiä tuon ompeluun. Onnistuin, enkä vieläkään tiedä oliko siinä lehdessä jotain tarkempaa ohjetta ;)
Bussikangas on Noshilta ja samasta paikasta on tuo hupun raidallinen trikoovuorikin. Oranssit kaitaleet on resoria ja taisin ostaa sen Tampereen käsityömessuilta.

Tein tuon paidan 104 kokoisena, koska en ollut yhtään varma minkä kokoisena tuo olisi hyvä kummallekaan pojalle. Laiska kun olen, niin en sitten jaksanut sen kummemmin mittailla ja ajattelin, että jos satanelonen ei mene O:lle, niin D:lle se ainakin menee :) Tuo on passeli O:lle ja oikeastaan samalla kaavalla voisi tehdä D:llekin. Tekee vaan muutaman sentin lyhyempänä ;)Vitsit, kuvauksessa pääsin ihan uudelle levelille tänään :) Hihkun niin onnesta tästä tavasta. Vaate teipillä - sillä ihan perus scotchilla seinään kiinni parista kohtaa ja eikun räpsräps. Taisi olla Miiinulleko -blogissa, kun törmäsin tähän tapaan ja se jäi mieleeni. Tätä on pitänyt jo useampaan kertaan kokeilla, mutta rehellisyyden nimissä, en hetkeäkään uskonut, että teippi pitäisi vaatteen seinässä sekunttiakaan pidempään. Saati sitten niin pitkään, että ehdin säädellä aukkoja ja valotuksia ja etsiä kuvakulmia :D
Ja tämä meidän olohuoneen uusi seinä :D mikä siis näkyy paidan taustalla. Niin ihanan värinen minusta. Siitä pitää ehdottomasti kirjoittaa tarkemmin, kunhan vaan ehdin. Nyt loman aikana ollaan nimittäin saatu hieman uudistusta aikaiseksi. Maalattu, vaihdettu verhoja, ostettu valaisimia. Pieniä, mutta erittäin näkyviä juttuja ja sellasia mitkä täydentää huoneita minun silmääni juuri oikealla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!