lauantai 6. kesäkuuta 2015

Koti: Kylpyhuone.

Vanhat tavarat on löytäneet uudet paikkansa ja osan tavaroista (kuten vajaat rasvapurkit, joita ei käytetä) heitin surutta roskiin. Säilytystilaa ei mitenkään ihan kamalasti tullut lisää, mutta tilaa on silti. Vaikka muille jakaa!
Valmista on, mutta edelleen odotellaan lopputarkastusta ja sitä leimaa paperiin, että tämä on kokonaan ohi. Kerroinkin jo aiemmin, että valvojaan ei olla saatu yhteyttä. Ja kun ei saatu useista yrityksistä huolimatta, niin aloin selvittämään asiaa enemmän. Missään vaiheessa en uskonut siihen, että tuo olisi epärehellisyyttään kadonnut meiltä, vaan olin varma, että jotain odottamaton ja ehkä peruuttamaton olisi käynyt. Vahvistuksen sain selvitysteni kautta tälle pelolleni ja sain kuulla hänen menehtyneen liikenneonnettomuudessa. Ensi viikolla käydään keskustelu taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa siitä, miten remontti saatetaan loppuu.


Aiemmin meillä on keskitytty käyttämään yläkerran kylpyhuonetta, mutta nyt kun opin käyttämään myöskin alakerran vessaa, halusin jättää sille jonkun funktion. Hammasharjat jätettiin sinne ja nyt silläkin tilalla on muutakin tekemistä, kuin toimia joidenkin meidän perheen ihmisten pyhättönä ja akkarin-luku-paikkana.


Meillä on pahvi- ja paperiroskiksina sellaiset muoviset laatikot. Filurit. Ne on aiemmin olleet tuossa yläkerran kylpyhuoneessa, mutta remontin ajaksi ne siirrettiin eteiseen. Mahtuvat siihenkin, mutta en oikein tiedä nyt pitäisikö ne siirtää takaisin kylppäriin vai jättää eteiseen. Onpa minulla isot ongelmat :D


Mies ei ymmärrä tekstiileillä sisustamista ja mattoja tuo suorastaan inhoaa. Lähes aina kun puhun matoista, saan kuulla, että ei ole mitään järkeä peittää hienoa, hyvää ja uutta lattiaa maton alle. Minä taas haluan maton. Vaikka kuinka lattia olisi uusi, hieno ja hyvä, niin minusta matot kuuluu kotiin. Niillä tuodaan väriä, lämpöä ja pehmeyttä tiloihin, joten aion sen kummempia sanomatta asettaa mattoja paikoilleen. Ei se niitä poiskaan ota, jos ne kerran olen jo laittanut :)

Tuossa yllä olisi neljä vaihtoehtoa kylppärin matosta. Oranssin taidan heti kättelyssä unohtaa ja vaikka sininenkin olisi varmasti oikein kiva ja raikas, niin sekään ei oikein sykähdytä. Beessi on tottakai paras ja punainen (jos tuo on luonnossakin rehellinen punainen) olisi varmasti kunnon valopilkku!

Sitten vielä tietysti sävysävyyn käsipyyhkeitä.


Ja kaikki nämä tietysti Ikeasta. Mistäs muualtakaan? Vielä en ole näitä hankkinut vaan sisustanut niillä vanhoilla.

Ja tältähän tuo tila näytti vielä alkuvuodesta:Muita kotimme huoneita: eteinen, keittiö.

4 kommenttia:

 1. VAU, hieno muutos! Tulipas tyylikästä ja siistiä jälkeä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kyllähän täällä nyt taas varmaan hetken "jaksaa" asua :D

  VastaaPoista
 3. Näyttää todella hyvältä, voitte olla remonttiin tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Isoisäni esitti hyvän kysymyksen jokunen viikko sitten: "onko tullut vastaan mitään minkä olisit tehnyt toisin"? Vastasin, että itse asiassa noin kun asiaa mietin, niin ei. Ainakaan vielä. Ja vieläkään ei ole tullut. Silloin täytyy todeta olevansa oikeasti tyytyväinen.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!