perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!

Meille juhannus on aina ollut kaupunkijuhannus. Ihanaa olisi olla mökillä järven rannalla, mutta kun meidän mökki on vähän turhan kaukana viikonloppureissua ajatellen, niin olemme olleet aina kaupungissa. Ja toisaalta, niin kauan kun ihannejuhannus on minun päässäni aurinkoinen, rauhallinen ja hyväntuulinen liplattavan järven rannalla puusaunan tuoksusta nautiskellen ilman kiirettä mihinkään kannattaa minun olla vain kaupungissa. Jos lähtisin tavoittelemaan tuota olisi illuusioni täydellisestä juhannuksesta aika pian tipotiessään :)Lähes perinteeksi on muodostunut, että vietämme aikaa ainakin yhtenä päivänä yhden meidän kaveripariskunnan kanssa. Jos sää sallii, niin mennään johonkin puistoon viettämään aikaa ja jos ei, niin syödään ainakin yhdessä.Tänään olimme veljeni ja hänen vaimonsa luona syömässä. Huomenna tämä jo mainitsemani kaveripariskunta tulee meille syömään. Aamulla, jos siis sää sallii, menemme pelaamaan jalkapalloa läheiselle kentälle :) Tänään tuli syötyä itsensä niin ähkyksi, että voisi olla hyvä idea itsekin jaksaa juosta tuolla kentällä.

2 kommenttia:

  1. Me pyörähdetään tänään isän mökillä kylässä mutta ei mekään jaksettu lähteä yöksi mökkeilemään jne. Maallahan me asutaan mutta tosin keskellä tätä pientä kylää ja täällä keskustassa se on meidänkin juhannus mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sitä kyllä huomaa, miten ainakin omat juhannukset on muuttunut tietysti lasten myötä. Eikä nämäkään ole ollenkaan pahoja. Kyllä mä tykkään :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!