keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Koti: Eteinen.

Ajattelin esitellä meidän kodin ja tehdä siitä ihan juttusarjan. Heti alkuun tosiaan sanottakoon, että minä en oikeasti ole sisustaja ollenkaan ;) Monella muulla on minusta paljon viihtyisämpää. Useasti huomaan ajattelevani: "Osaisinpa minäkin tai olisipa minullakin taito tai mahdollisuus."

Moni tuttu myös tietää, että meillä ei oikeasti aina ole niin siistiä, kuin mitä kuvittelisin näiden tähän juttusarjaan ottamieni kuvien antavan ymmärtää.

Mikä on se ensimmäinen sisätila minkä näet kun astut johonkin uuteen taloon tai asuntoon? Eteinen tietenkin, joten sillähän tämä esittely pitää aloittaa.


Kuten olen jo aiemmin ohimennen maininnutkin yhden haasteen ohessa, on meidän eteisemmekin kokenut muutoksia sitten muuttomme jälkeen. Se on saanut lisää neliöitä ja siinä samassa toki toimivuutta ja säilytystilaa enemmän.Kaapiksi valikoitui Ikean PAX. Tila mihin kaappi sijoitettiin ei ollut kauhean syvä, joten 38 senttinen PAX oli siihen nappivalinta. Plussaksi koimme vielä laajan sisustevalikoiman ja näin saimme helposti omiin tarpeisiimme täydellisen kaapin. Tankotilahan ei tuossa nyt hurja ole, kun tangot on syvyyssuuntaisesti kaapissa, mutta parempi niin, kuin ei tankoa ollenkaan.

Ulko-oven sisäpuolen maalausta valkoiseksi olen harkinnut, mutta en ole vielä asiasta päättänyt.

Ps. Märkätilaremontin osalta eletään jänniä aikoja. Urakka on saatu päätökseen ja lopputarkastus pitäisi vielä suorittaa, jotta voidaan lyödä "leimat paperiin". Valvojaa vaan ei saada kiinni, eikä olla saatu koko viikkona. Mitähän tästä vielä tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!