sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Naisten ilta meandin tahtiin.

Järjestin naisten illan itseassa jo viikko sitten, mutta kun tämän viikon meillä on ollut _Yrjö_ kylässä (joo, just se yrjö. se jonka lähes jokainen tuntee), niin en ole aiemmin saanut aikaiseksi kertoa tästä tapahtumasta.

Hyvä ystäväni on me&i myyjä ja tuli esittelemään laumalle naisia niin lasten, kuin naistenkin vaatteita.


Juhlat olivat tällä kertaa iltapainotteiset, joten häädin miehen ja lapset evakkoon ja juhlittiin todellakin naisporukalla. Tai no oli meillä yksi mies mukana, meidän Däni-koira :)

Mitään suuren suurta en tehyt tarjoilujen eteen, mutta olin luvannut suolaista ja makeaa syötävää, sekä puna- ja valkoviiniä.

Tarjosin kanasalaattia, focacciaa, karkkia ja kakkua. Kahvia keitin halukkaille ja limuakin olin ostanut.


Tämä oli jo neljäs kerta, kun tein focacciaa ja ai että, se vaan vie kielen mennessään. Nytkin, jos vain "voisin", söisin sitä useammankin palasen. Reilulla oliiviöljyllä ja suolalla. Onneksi sitä ei löydy nyt valmiina. Olen tehnyt tuon tähän asti aina Marian herkkupuodin ohjeella, mutta käyttäen kuivahiivaa tuorehiivan sijasta.Kakun tein meandi -henkiseksi. Tai siis koristelin sen sellaiseksi. Käytin taas laiskuuttani valmispohjia ja tällä kertaa laitoin vain yhden täytevälin, mutta sitäkin paksumman. Täytteessä oli sekamarjoja, kermaa, rahkaa ja liivatetta. Ruskea sokerimassa oli suklaanmakuista ja keltainen taas sitä perusjuttua. Lopputulos oli juuri sellainen kuin ajattelinkin, ja tässä tapauksessa yksinkertainen on kaunista. Tarkkasilmäisimmät toki huomaa, että aihe on viime kaudelta, mutta kun ne sydänpyllyt on minun lempparit - tällä hetkellä :D


Uusi naisten ilta on jo varattu meandin tahdissa elokuulle, mitähän sinne sitten keksisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!