maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pääsiäisruohot kasvaa.

Meillä on taas flunssa kylässä. Taitaa olla aika vakiovieras tuo flunssa tässä taloudessa. D oli ensimmäinen. Sillä alkoi pari viikkoa sitten sunnuntaina. Kuumetta ja nenä tukossa. Tiistaina jo poika oli aika normaali, mutta pidin vielä varmuudeksi keskiviikonkin kotona. Torstai aamuna minulla oli kurkku kipeä, toivoin sen olevan vain pientä käheyttä ja vein pojat hoitoon sekä suuntasin oman kulkuni työpaikalle.


Torstain aikana olo vaan pahentui, joten perjantain ajattelin olla kotona potemassa. Eipä tarvinnut olla vaan omasta syystä kotona, nimittäin O kellotteli torstai-iltana kuumemittariin kuumelukemia. Siinä meni sitten koko viikonloppu koko perheen voimin neljän seinän sisällä. Olo helpotti kaikilla siedettävästi ja itse suuntasin töihin maanantaina. Mies jäi vielä O:n kanssa maanantaiksi kotiin. Maanantai-iltana keskusteltiin meneekö O tiistaina hoitoon. Kuumetta ei pojalla ollut sitten perjantain, mutta mielestäni tuo ei tervekään ollut. Siis niin terve, että olisi sitä hoidon perusarkea jaksanut. Itse en kuitenkaan voinut olla pois, eikä kyllä mieskään. Sanoin vielä miehelle: "mä oon niin satavarma, että tää kostautuu, jos nyt viedään se". Lähes olosuhteiden pakosta veimme O:n tiistaina hoitoon.


Tiistai meni hyvin kummallakin pojalla ja viime viikon keskiviikkokin alkoi hyvin. Kunnes kahden aikaan sain poikien hoitajalta viestin: "O:lla on kuumetta". Oli kuulemma poika ollut viluinen aamupäivällä ja muutenkin vaisumpi, kuin normaalisti.


Ei siinä muuta kuin kotiin sitten vaan ja taas loppuviikko sairastuvalla. Torstaina alkoi omakin oloni taas huonontua ja nenä meni todella tukkoon. Niin tukkoon, että ihan oikeasti tavallinen nieleminen oli tuskallista. Niistämällä sai ehkä 30 sekunnin helpotuksen, jonka jälkeen taas röörit aivan tukossa. Otrivin auttaa tosi nopeasti ja avaa tukkoista nenää, mutta vaikutus ei ainakaan minulla ole kestänyt tarpeeksi kauan. Pakkauksessa ohjeistetaan käyttämään tuota max. kolme kertaa päivässä, joten tarpeeksi apua ei siitä ole ollut.Tänään sain tarpeekseni. Varasin ajan lääkärille ja sain nenän tukkoisuuteen lääkettä. Nyt vaan toivotaan, että tämä auttaa ja paraneminen lähtee kunnolla käyntiin.Ainiin, ja mies on tällä hetkellä D:n kanssa lääkärissä. Sillä nousi eilen kuume ja tänäänkin on lämpöillyt. Muuten se on normaali, mutta se ei syö (se ei todellakaan ole normaalia meidän lasten kohdalla :D). Tukkoinen ja yskäinen tuo on ollut pari viikkoa, joten ajattelin, että onkohan pöpö mennyt korviin.Mutta sitten siihen, mitä minun piti lähteä kirjoittamaan. Hyvin on pääsiäisruohot kasvanut ja pääsin niitä jo lyhentämäänkin. En osannut valita vain paria hyvää kuvaa, vaan ajattelin laittaa useammankin :)


Pääsiäistä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!