tiistai 10. maaliskuuta 2015

Märkätilat: 4 viikkoa urakkaa takana.

Vesiputkia ja viemäriputkia on uusittu. Saunan ja suihkun välinen seinä on pystytetty uudelle paikalle ja kaivot on valettu takaisin. Jokaisen tilan lattiaan on liimattu lattialämmityskaapelit ja lattiat valettu sen päälle. Vedeneristettä levitettiin eilen viimeinen kerros ja tänään kalvopaksuus on käyty mittaamassa. Paksuus on hyväksytty ja nyt alkaa laatoitus.

Pesuhuone.
Sauna.
Kodinhoitohuone.
Taidetaan päästä ainakin kodinhoitohuoneessa myöskin seinän maalaushommiin :D

Vedeneristepinta.
Wc.
Viime viikonloppuna kävimme mieheni kanssa ostoksilla. Veljeni tuli meille viihdyttämään poikia, jotta pääsimme kaksistaan laatta- ja kalusteostoksille. Minulla oli aika hyvin jo tiedossa mitä haetaan ja Ikeasta piti mukaan lähteä allaskaapit. Valkoiset. Altaat piti mennä sitten valitsemaan joko K-Raudasta tai Bauhausista. Sellaiset upotettavat mallit, joten pöytälevyäkin löytyi ostoslistalta.

Ikeasta lähti kuitenkin mukaan allaskaappien (mustanruskean :) ) lisäksi altaat. Ei upotettavat, joten pöytälevyä ei tarvinnutkaan ostaa. Ei siis mennyt ihan niinkuin oltiin ensin ajateltu. Godmorgonit oli Familykorttialessa viime viikonloppuna ja siksi ne piti heti ostaa. Valkoiset ei kuitenkaan olleet kivan näköisiä. Näyttivät enemmänkin (ainakin siinä valossa) kermanvärisiltä ja vetimet oli tosi rumat.

Lennosta sitten vaihdettiin ja ostettiinkin mustanruskeat. Hienoilla vetimillä. Tai ainakin minun silmään kauniimmilla. Alakerran vessaan tämä tuli 80cm leveänä ja yläkerran kylpyhuoneeseen 100cm leveänä.Ylläolevat kuvat Ikean sivuilta.

Alunperin piti laattojakin mennä hakemaan, mutta päätimme jättää sen väliin. Tiesimme kuitenkin jo millaiset laatat tulevat sekä lattiaan, että seinään, joten mies voisi mennä joku päivä töiden jälkeen itsekseenkin hakemaan  ne.

Kuva K-Raudan sivuilta.

Eteinen ja sen lattia.
Lattialaataksi valitsimme saman, kuin minkä laitoimme eteiseemme reilu vuosi sitten (Cello Fiesta antrasiitti) ja seinälaataksi löysimme sellaisen laatan, joka miellytti silmää ja oli sopivan hintainenkin. Mutta ilmeisesti sen verran harvinainen (Plisse), etten sitä googlettamalla löytänyt ollenkaan.

Plisse.
 Valkoinen on toki se, mikä on pääasiallinen seinälaatta ja tuo musta tulee tehosteena esim. suihkun taakse. Boordia ei meille tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!