perjantai 2. tammikuuta 2015

Virkattuja bootseja. Enimmäkseen lapsille.

Edit: tämä kirjoitukseni on ylivoimaisesti katsotuin verrattuna muihin kirjoituksiini. Miksi? En tiedä :) Tervetuloa, mutta kertoisitko miksi (ja mistä) juuri sinä tupsahdit tänne?

Ja koska tämä on kirjoitettu aikaa ennen kuin olen itse tehnyt virkatut tossut/bootsit, niin käyhän samalla katsomassa millaiset niistä tuli ;)
_____

Jostain eksyin jonnekin ja lopulta päädyin googlettamaan kuvia hakusanalla: crochet baby snow boots. Aivan mielettömiin tossuihin törmäsin ja ahmin kuvia ja toinen toistaan makeempia tossuja verkkokalvoilleni.

Ensimmäinen, toinen ja neljäshän on keskenään aika samanlaisia. Eli kuvittelen, jos yhteen ostaisin ohjeen, voisin koittaa soveltaa erilaisia varsia yms. Pohjan koen olevan se haastavin, mitä en ehkä osaisi omasta päästä soveltaa. Tai onhan mulla tallessa niiden baby conversejen ohje, mitkä tein pari vuotta sitten.. saisikohan niistä sovellettua ja tehtyä oikeankokoiset. Tai siis haluamansa kokoiset :) Minulla vaan on ongelma. En koe näitä ihan poikien tossuiksi :) Ja samalla nämä on ehkä enemmän ei_kävelevän_lapsen tossuja. Eli, halu tehdä ja kokeilla on kova, mutta en ole vielä keksinyt kenelle tällaiset tekisin ;)

Samalla löysin myös naisille aivan mielettömän nättejä virkattuja tossuja. Katsokaa vaikka itsekin :)

Kuva lainattu: https://www.etsy.com/listing/61216075/instant-download-crochet-pattern-adult?ref=market

Kuva lainattu: https://www.etsy.com/listing/59268047/instant-download-crochet-pattern-adult?ref=market 

Tai sitten on vielä nämä, joita olen kuolannut jo jonkin aikaa. Villasukkien ja tossujen yhdistelmä. Enimmäkseen neulottua.

8 kommenttia:

 1. Ihania kaikki, määkin voisin haluta itselleni tommoset vauvojen :D

  VastaaPoista
 2. Noi alimman kuvan punaset <3 Tuo varsi noissa vaikuttas olevan aika väljä, mitenhän tuon jalassa pysymisen kanssa.. Joutuu ehkä kokeileen joku kerta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt ihan samaa :) että pysyyköhän jalassa. Punaisten varsi on minusta kaunein, mutta en ole koskaan edes kokeillut palmikon neulomista. Harmaiden sukkaosa taas on minusta kivoin ja haluaisin kokeilla yhdistää nuo kaksi. Ehkä joskus vielä tartun omaan haasteeseeni.

   Poista
 3. Eksyin blogiisi kun googlailin virkattuja vauvan tossuja. Tulevan kummipoikani äiti vähä vihjasi että olisi kiva kun joku osaisi ja mulla koukku pysyy vähä kädessä mutta tossuja en oo tehnyt joten siksi täällä, 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Olen tehnyt yhdet tossut ja loppujen lopuksi ne oli yllättävän helpot tehdä ;)

   Poista
 4. oliskohan noihin ekan kuvan tossuihin suomenkielistä ohjetta jossain? oon koittanut koluta nettiä läpi, mut ei vaan löydy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole suomenkieliseen ohjeeseen törmännyt, joten en valitetavasti osaa auttaa :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!