torstai 1. tammikuuta 2015

Tervetuloa vuosi 2015.

Nyt päätin sen. Mitään en lupaa tälle vuodelle. Enkä aseta tavoitteita. Siis mitään niitä normaaleja erikoisempia. Tottakai tavoitteena on elää normaalin oikein, olla kelpo kansalainen ja mikä tärkeintä - pyrkiä omaan, sekä läheisten onnellisuuteen ja hyvään oloon.

Moni käy tässä vaiheessa blogissaan läpi sitä, millainen uudesta blogivuodesta on tulossa. Tekee suunnitelmia blogin varalle ja minusta on ihana lukea ihmisten ajatuksia tulevasta vuodesta. Itse en vaan osaa ajatella kokonaista vuotta eteenpäin. Varsinkaan blogini osalta. Edelleen nimittäin "pelkään", että tulee se joku hetki, etten enää keksi kirjoitettavaa. Tai aikaa ei vain ole. Tai keksin jotain muuta harrastusta :D ja bloginpito jää unholaan..

Hyvin olen kuitenkin omasta mielestäni kotiutunut tähän blogielämään ja koen jokseenkin olevani jopa riippuvainen tästä. Siis hyvässä mielessä. Ja lähinnä riippuvuuteni on muiden blogeista aiheutuvaa, eikä niinkään tästä omastani. Paria blogia seuraan niin tiiviisti, että lähes päivittäin pohdin onkohan niihin tullut jotain uutta ja ihanaa luettavaa.

Alusta asti olen ollut sitä mieltä, että pidän blogia itselleni enkä muille. Lukijoiden haaliminen ei ole tavoitteeni, mutta toki on kiva saada kommentteja ja vuorovaikutusta aikaan omilla ajatuksillaan. Siksi toivonkin lukijoilta ja varsinkin niiltä satunnaisemmilta kävijöiltä sanaa tai paria. Miksi kävit, miten löysit minut ja jos esimerkiksi etsit jotain, niin löysitkö etsimäsi? :) Oletan, että moni ei jaksa olla _niin kiinnostunut_ minusta siksi, että kerron itsestäni kai aika vähän. En henkilöydy kunnolla, enkä esimerkiksi jaa lapsistani kuvia. Mutta se on periaatepäätökseni ja aion siinä pitäytyä.

Olen pitkään harkinnut pienen esittelyn kirjoittamista itsestäni, mutta olen sitä koko ajan lykännyt. Yhden jo kirjoitinkin (ja julkaisin), mutta piilotin kuitenkin, kun pelkäsin, että kerron itsestäni liikaa ;) Olen joskus ehkä _hieman_ vainoharhainen. Tiedän :D

Viime vuoteen palaan vielä tämän alkukuun aikana. Lahjapostaus on nimittäin vielä kirjoittamatta loppuun asti. Ajattelin, että kirjoittelen sen sitten ajan kanssa, kunhan kotiudumme loman vietosta. Tämän hetken suunnitelman mukaan ajamme kotiin joko tämän viikon sunnuntaina tai sitten ensi maanantaina. Loppiaiseen ei oikein viitsi jättää, kun silloin taitaa olla joku muukin ajelemassa viitostietä etelän suuntaan ;) Tai ainahan sitä voisi tulla vasta keskiviikkona. Katsotaan nyt, miltä alkaa tuntumaan.

Hupsis, tästä tuli aika paljon pidempi ja syvällisempi kirjoitus, mitä lähdin kirjoittamaan. Oli aikaa ja sormet vaan naputtaa läppärin nappuloita. Uppouduin. Taustalla soi uudenvuodenkonsertti Wienistä. Poronkäristys tuoksuu nenässä. Perunat on kiehumassa muusia varten. Äidin laittamaa ruokaa saadaan kohta <3

Parit kuvat vielä eiliseltä. Pääasiassa kuvasin koiria järven jäällä.


Kaikille - tutuille ja tuntemattomille, uusille ja vanhoille ystäville - Hyvää alkanutta vuotta 2015!

2 kommenttia:

  1. Tämä blogi on ihan kiva tällaisena. Päätätpä sitten kertoa itsestäsi enemmän tai et :) Mullakaan ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia elämälleni tälle vuodelle. Olen huomannut että asioita vain tapahtuu, suunnittelit tai et, ja en oikein uskallakaan mitään sen suurempia suunnitella. Eikä ole käynyt mielessäkään että nyt blogille jotain suunnittelisin. Blogi mukailee sitä miten elämä menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sen mäkin olen oppinut, että liiallinen suunnittelu on turhaa :) Tai sitten se ei vain sovi mulle. Rakastan suunnittelua kyllä tiettyyn pisteeseen asti ja tietyissä asioissa, mutta ei se vaan kaikkeen sovi mullakaan.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!