torstai 18. syyskuuta 2014

Ompelija, mistä ostat kankaasi?

Töihin paluu on aiheuttanut sen, etten millään ehdi edes ajattelemaan ompelemista. Tai ajattelemaan ehdin, mutten mitään muuta sitten ehdikään tekemään asialle.

Varsinki O olisi vailla peruscollarihousua, sekä pitkähihaisia t-paitoja. Kumpiakin tuntuu pojalta löytyvän kaapista alta viidet. Uusia pipojakin voisi pojille tehdä kylmenevän syksyn varalle. O:llahan on montakin pipoa, mutta D:llä ei ole kuin pari.

Metsolalta tilasin jokunen viikko sitten kankaita kun halvalla sain :) Siellä oli (tai taitaa olla edelleen) -50% melkein kaikista kankaista ja tein omasta mielestäni hyviä löytöjä sopivaan hintaan. Aiemmin en ole Metsolalta tilannut, mutta tykkäsin palvelusta ja kuoseista. Suosittelen!

Toinen, mistä olen jo useamman kerran tilannut on Sampsukka. Ihania kuoseja, kilpailukykyiseen hintaan ja mikä toimitus! Aina on tilaus tullut parissa-kolmessa päivässä, mahtavaa!

Mutta kuten huomaatte, olen vielä aika uusi näissä kangasasioissa. Toki näiden lisäksi aina silloin tällöin vierailen Eurokankaassa (varsinkin koluamassa palalaareja), mutta mistä te muut ostatte kankaita? Netistä? Fyysisestä kaupasta? Suomesta? Ulkomailta? Vinkatkaa ja kertokaa mielipiteitä.

Ottobre Shopiin haluaisin päästä käymään, mutta välimatkan takia tuo ei ole ihan helposti toteutettavissa. Se kun sijaitsee Rovaniemellä ja minä olen täällä pääkaupunkiseudulla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!