tiistai 16. syyskuuta 2014

Aikuisten kesken Vierumäellä.

Minulla on sisko ja kaksi veljeä. Olemme paljon tekemisissä keskenämme ja kavereita puolin jos toisin myös puolisoiden kanssa. Meitä on siis kahdeksan aikuisen porukka. Viime keväänä rupesimme suunnittelemaan aikuisten reissua. Ei niinkään menneiden muistelua, mutta paluuta tavallaan ajassa taaksepäin. Ilman lapsia. Aikuisten kesken. Touhua, rauhallisuutta, hyvää ruokaa ja parasta seuraa.

Vuokrasimme mökin Vierumäeltä. Lähdimme perjantaina töiden jälkeen ja palasimme kotiin sunnuntaina kolmen aikaan. Perjantain päivällinen nautittiin ravintolassa. Ruoka oli maittavaa (buffet), mutta palvelu ei ollut ihan sitä mitä kuviteltiin saavamme. Lauantaina osa porukasta kävi aamupäivästä pelaamassa sulkapalloa ja squashia. Iltapäivällä ennen päivällistä kävimme keilaamassa. Aivan mahtava viikonloppu. Ihanaa vaan olla ja möllöttää. Nauttia.

2 kommenttia:

 1. Aikuisten viikonloput tulee välillä niin tarpeeseen. Melläkin on ensi viikolla ensimmäinen aikuisten oma yö ja reissu sitten kuopuksen syntymän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, tarpeeseen tulevat useasti. Meilläkään ei kauheesti harrasteta tätä aikuisten kesken, saatikka kahden kesken oloa :) Useammin kai kuitenkin kannattaisi yrittää kuin paristi vuodessa, nimittäin kyllä se niin hyvää tekee.

   Kiitos kommentista ja sitä kautta mahdollisuudesta osallistua arvontaa. Meinasin olla huomaamatta sitä, vaikka olenkin aiemminkin vieraillut blogissasi.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!