torstai 21. elokuuta 2014

Voihan jehna!

Noin niinku Marttia lainatakseni. Siis sitä Salama McQueenin kaveria ;)

Sunnuntaina meillä siis juhlitaan, tai ainakin niin olisi tarkoitus. Nyt kuitenkin O valittaa kurkkukipua ja D:lläki alko vuotaa nenä. Onneksi en ole vielä tehnyt mitään juhlien eteen, niin ei tarjoilut mene ainakaan vielä hukkaan.

Hirvittävän vaikeeta keksiä lahjaideoita vieraita varten. Meillä kun on jo kaikkea. Ainakin melkein. D tarvitsisi lenkkarit, tai muut vastaavat välikausikengät, mutta niiden oston ulkoistaminen on minulle erittäin haasteellista. Haluan olla itse ostamassa moisia. O:lle keksisin montakin hyvää lahjaideaa niin leluista, kuin vaatteistakin. Poika on tainnut kesäkuukausien aikana venähtää sen verran, että kaikki housut näyttävät lyhyiltä sen päällä.

Kävin kummankin pojan vaatekaapit eilen läpi ja varastoin pienet. O:lle jäi kaappiin ehkä kolmet kollarihousut ja parit farkut. Kunhan saisin aikaa jostain varastettua hurauttelisin pojalle housuja. Uusista Metsolan kankaista, jotka tilasin pari viikkoa sitten. Ovat ihania!

EDIT: Pöllöpipo oli O:lle mieluinen. Ehkä vähän iso, mutta hyvin pysyi kuitenkin päässä. Seuraavasta versiosta pitää ottaa senttipari pois leveydestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!