keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kirahvikortti - tervetuloa 1-vuotissynttäreille.

Kuten jo aiemmin kerroinkin, on D:n tulevien synttäreiden teemana kirahvi. Googlettelin taas suuremman idean toivossa kortteja, mutta tällä kertaa googlen kuvahaku ei oikein tuottanut toivottua tulosta.

Koska kirahviteema on lähtöisin D:n kovin rakkaasta Sophie la Giraffe -lelusta, päätin tehdä kyseisestä kirahvista mallin. Tulostin kuvan paperille. Tämän jälkeen jäljensin kirahvin ääriviivat toiselle paperille piirtäen tuon ikkunaa vasten. Leikkasin kirahvin paperista ja piirsin sen avulla kirahvin pahville. Leikkasin kirahvin pahvista, jolloin minulla oli käytössä sabluuna kirahvin piirtämistä varten kartongille :) Kirahvin ruskeat tehosteet olen tehnyt tussilla. Halusin kirahviin hieman kolmiulotteisuutta ja kiinnitin sen kaksipuoleisella paksulla (tyyny)teipillä. Kannessa oleva teksti on painettu leimasimilla. Sisältötekstin löysin netistä.
Tarjoiluksi olen ajatellut kalavoileipäkakkua, täytekakkua, cake popseja, kahvia, mehua ja karkkia. Kakusta on taas kerran visio ja aion tällä kertaa tehdä jotain ihan uutta. Ihan uutta mulle. Paljastan sen verran, että kakkuun ei tällä kertaa tule sokerimassakuorrutusta vaan suklaakuorrutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!