maanantai 14. heinäkuuta 2014

Polttarit.

Juhlimme veljeni tulevan vaimon polttareita kesäkuun alussa. Häitä tanssitaan tämän viikon lauantaina. Yllätimme morsiamen aamulla kotoaan ja heti ensi töikseen hänen tuli lukea kuuluvalla ja selkeällä äänellä polttarivala sekä allekirjoittaa se. Tästä on videomateriaalia todisteena :) Kätevä emäntä -testiin etsin googlen avulla kysymyksiä ja tehtäviä, jolloin löysin itseni Pauskan elämää -blogiin, josta lähti mukaan myös vala.


Olimme suunnitelleet päivän kunnioittaen morsiamen toiveita. Morsian halusi päivän, jota kaikki voi hymyssä suin muistella. Pientä toimintaa ja ihanaa yhdessä oloa. Tyttöjen juttuja. Morsian on jonkun verran harrastanut geokätköilyä ja sen mukaisesti rakensimme päivän kulkemaan. Tapahtumapaikat ja toiminnat olimme merkinneet koordinaatein ja morsiamen piti suunnistaa meidät aina seuraavalle rastille.

Urheilu on lähellä morsiamen sydäntä ja ainakin sillä saralla hän on aina valmis kokeilemaan jotain uutta. Halusimme päivään mukaan urheilullisen aspektin ja suuntasimme heti aamusta opastetulle parkourtunnille Malmin Parkourkeskukseen. Parkourista tykkäsimme kaikki, mutta olimme ehkä hieman yllättyneitä, kuinka kokonaisvaltaista kehonhallintaa se oli. Ohjaaja kävi kanssamme perusjuttuja läpi (kärrynpyöriä, karhukävelyä, kuperkeikkoja) ja me olimme aivan loppu tuon tunnin jälkeen. Varmasti meistä jokainen löysi kehostaan "uusia" lihaksia :) Ihan mahtava laji!

Sopivan aamutreenin jälkeen suunnistimme Helsingin keskustaan seuraavalle rastille. SYÖMÄÄN!! Virgin Oil tarjoili meille maittavan lounaan, vaikkakin joku kömmyhdys heille taisi meidän tilauksien kanssa sattua. Jouduimme odottamaan pääruokia todella kauan, vaikka kenelläkään ei ymmärtämyksemme mukaan erikoisia tilauksia ollut. Pääasiassa söimme pizzaa. Selitystä emme varsinaisesti saaneet, mutta anteeksipyynnön kuohuvan muodossa.


Täysillä vatsoilla suunnistimme hemmottelemaan itseämme. Morsian on useasti maininnut (omasta mielestään) osaamattomuutensa meikkauksessa, joten menimme meikattavaksi.

ballet polttarit kuohuva
Jotta meikit, jotka hetki sitten oli kaikkien kasvoille taputeltu, ei menisi ihan hukkaan oli seuraavan määränpään vuoro. Drinkille!! Harkitsimme hetken terassia hyvän sään vuoksi, mutta päätimme kuitenkin mennä Sling In -baariin. Yhteistuumin totesimme tämän olleen paras ratkaisu. Ehkä hieman intiimimpää ja aivan mahtavia luomuksia nestemäisessä muodossa.

Tyttöjen juttuja. Kuvan otti porukastamme joku muu, kuin minä.
Morsiamen specialdrinkki.Drinkkien jälkeen olikin aika suunnata saunalle rauhoittumaan. Nauttimaan tyttöjen jutuista ja olemaan ilman sen suurempaa suorittamista. Ruokaa, juomaa ja morsiussaunaa mahtui vielä illalle. Päivän aikana morsian teki kätevä emäntä -testin ja vastaili kysymyksiin kuinka hyvin tunnet tulevan puolisosi. Päivä oli onnistunut ja melkein kaikki meni suunnitellusti. Ja mikä tärkeintä, morsian oli tyytyväinen :D

Näkymä saunan kattoterassilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!