maanantai 26. toukokuuta 2014

Tekstitauluja.

Meiltä ei löydy montaakaan taulua seiniltä. Joskus se häiritsee ja toisinaan taas ei. Mulla on joku outo ajatus siitä, että taulun pitää viimeistä piirtoaan myöten olla sinut asunnon ihmisten kanssa. Luulen, että tästä johtuen meillä ei juuri nimeksikään ole tauluja. Niin seinillä. Varastossa niitä on, mutta kaikissa on jotain miksei ne nyt seinälle jouda. Ehkä se on se fiilis, tai enemmänkin sen puuttuminen.


Jo vuosia sitten ihastuin yksinkertaisiin tekstitauluihin. Pitäähän sellaisessakin olla sanoma ja pitäähän senkin osua juuri oikeaan oikeassa paikassa. Näissä asioissa minä kuitenkin olen pihi. Löydän usein kaikkea kivaa, mutta sitten en raaski ostaa. Onneksi wordilla ja kotiprintterillä saa paljon aikaiseksi. Vielä kun käy ostamassa Ikeasta kehyksiä, niin johan alkaa seinät koristua halvalla :) Nyttja -kehyksiin olen ihastunut. Niitä on montaa eri väriä ja niitä ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Kehykset on kevyitä (pysyvät vaikka teipillä seinässä, tosin kuvan vaihtaminen on hankalaa jos teippaa) eikä ne mene helposti rikki, koska lasi on korvattu jollain pleksillä.

Nuo kolme yllä olevaa pientä taulua löytyy meidän alakerran vessasta. Googlettelin lyhyitä englanninkielisiä fraaseja ja nämä valitsin tauluiksi. Niinikään alakerran vessasta löytyy alla olevista tuo oikeanpuoleinen. Tekstiin törmäsin joskus aikoinaan kampaajan tuolissa lehtiä selatessani ja jotenkin se iski niin, että vielä vuosienkin päästä muistin sen ulkoa. Vasemmanpuoleinen sopi mielestäni niin mainiosti pyykkitupaan, joten se löytyy kodinhoitohuoneestamme. Taidan olla valinnut sen alitajuisesti sinne itseäni potkimaan persuksille. Ehkä tuota ajatellessa pyykkirumba ei ole niin vastahakoista hommaa ;)


Eteiseen on vielä tulossa tauluja. Tekstillä. Kolme kappaletta. Kaksi ovat jo valmiina (vailla tulostusta) ja kolmannen tekstiä etsin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!