tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sairastelua, sairastelua.

Kummatkin pojat on unten mailla niin mullahan on hetki aikaa itselle. Ensin vähän ompelujuttuja valmiiksi ja sitten ei muuta kuin tuoretta kahvia kuppiin ja koneen äärelle.

Eilen O oli kaiken flunssan lisäksi pahoinvoiva, ruokahaluton ja maha ihan ripulilla. :( Tämän hetken antibiootin tuoteseloste kertoo näiden olevan yleisimpiä haittavaikutuksia. Kiva. Soitto Diacoriin ja soittopyynnön jättö lääkärille. Kerrankin jotain tapahtui nopeasti, sillä lääkäri soitti samantien. Joskus kuulemma keho voi reagoida antibioottiin tällä tavoin. Joko keho ei tiedä mihin sen pitäisi lääke suunnata tai lääke ei tiedä mitä bakteereja pitäisi tappaa. Lääke tuhoaa vahingossa hyviä suoliston bakteereja ja avot tilanne on valmis. Ohjeeksi tuli (tottakai) lopettaa kuuri ja katsella tilannetta viikon verran. Toki jos pojan vointi huononee, niin sitten lääkäriin. Tänään onkin ollut jo selvästi parempi päivä ja alkaa flunssakin helpottaa. Hirveä yskä tuolla kuitenkin on ja saa aika ajoin yskänkohtauksia. Tätä johtuen taidan pitää O:n kotona huomisenkin, saapahan tervehtyä kunnolla.

Sama tauti on kuitenkin varmaan myös D:llä. Rohiseva hengitys, nenä tukossa, lämpöilee hieman, ja yskä. Oikein kunnon räkäyskä. Limaisuudesta johtuen ei oikein ruoka maistu, mutta onneksi nestettä menee alas. Ja puuroakin syödään, kunhan laittaa sen tarpeeksi vetiseksi.

D:llä on muuten uusi "taito". Kivan suihkun saa aikaseksi, kun pärisyttää suu täynnä ruokaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!