keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Persikkabanaanisose.

D:lle annetaan Muksun hiutalekaurapuuroa ja laitan siihen sitten aina jotain hedelmäsosetta mukaan antamaan makua. Kaikki on tähän asti mennyt kivasti alas eikä ole sen kummempia vatsanväänteitä ilmaantunut.

Lauantaiaamuna puuron jälkeen D sai vielä maitoa ja reilun tunnin päästä ateriasta tuo oksensi täyslaidallisen syliinsä. Mies sitten soittamaan mulle, että mitä sä oot antanut tolle ku se oksensi niin että koko poika on siinä tavarassa. En miettinyt sen kummemmin asiaa.

Tänäkin aamuna annoin puuroa persikkabanaanisoseella (tässä välissä en ole antanut) ja reilu tunti syömisen jälkeen poika antoi taas sen täyslaidallisen syliinsä. Sitten mulla välähti. Se on se persikkabanaanisose joka nyt tökkii! Vielä kun tietäisi onko se niiden yhdistelmä vai vaan jompikumpi :D Millään ei viitsisi kokeilla jos seurauksena on taas oksennuksessa uinti.

Eilen oli D:n 6kk neuvola. Poika nousee hienosti mahallaan ollessaan suorille käsille, pyörii akselinsa ympäri, kääntyilee, peruuttaa ja istuu tukien. Ensimmäinen hammaskin jo vähän pilkottaa alaleuasta :) Mitat 69,9cm ja 10220g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!