keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Miljoona juttua..

..odottaa kirjoittamista ja julkaisua tänne, mutta en vaan saa sitä aikaa nipistettyä mistään! O viettää tällä viikolla hiihtolomaa ja aloitti sen itseasiassa jo vähän ennakkoon viime perjantaina. Torstai-iltana poika valitti iltapalalla kurkkukipua ja mä olin vaa juujuu. Yö meni kuitenkin pojan pyöriessä, yskiessä, niiskuttaessa jne, joten tiesin ettei tuo tainnutkaan sitä kipuaan keksiä omasta päästään. Mulla karheus iski kurkkuun lauantain aikana ja sunnuntain D oli niin kiukkunen, että varmasti oli pöpö häneenkin iskenyt. Ollaan nyt sitten poikien kanssa oltu neljän seinän sisällä siitä torstai-illasta lähtien, joten alkaa ehkä hieman itse kukin hyppimään seinille :) D:llä oli vihdoin tänään paljon parempi päivä joten hänkin on jo tervehtymässä. Minä ja O ollaan jo oikeastaan terveitä, mitä nyt nenä silloin tällöin vuotaa. Mies onkin sitten tässä perheessä ainut, joka ei ole tätä tautia saanut.

Apropoo, miehestä puheen ollen. Tässä yksi niistä asioista, mitkä on pitänyt päivittää tänne. Tekemäni ystävänpäiväkortti miehelleni. Me ei edes olla mitään lässynlää-romanttisia sanoja-pusuja-haleja -siellä täällä tyyppejä, ja ehkä siksikin mun piti omaan makuun tehdä tuolle täysin (meidän mielestä) yltiöromanttinen kortti ;) Tähän korttiin kaikki tuli kerrankin omasta päästä, mitään en kopioinut mistään.. jaa, paitsi tekstit.


Halusin korttiin ison sydämen, niin että se antaa kortille kolmiulotteisuutta. Piirsin sydämen kartongille, leikkasin ja taitoin sen kahtien viivotinta apuna käyttäen. Hetken jouduin miettimään, miten sen kiinnitän korttiin, mutta sitten kuin tilauksesta silmäni osuivat työhuoneen pöydällä lojuneeseen lankarullaan ja keksin kiinnittään sen langalla. Korttipaperi/kartonki on muistaakseni joskus aikoinaan Tiimarista ostettu ja muut tarvikkeet kävin hakemassa Sinellistä. Samalla ostin O:n synttärikutsukorttiinkin tarvikkeita ja niitäkin on nyt askarreltu.


Joulupukilta sain kaksikin käsitöihin liittyvää kirjaa. Tölkkidesign ja Kahvipussin uusi ulottuvuus. Tölkkinipsuja on kerätty jo pitkään ja tyhjiä kahvipussejakin on kaapissa vino pino. Enää puuttuu se aloitus. Kahvipusseista olen jo päättänyt mitä teen ensimmäisenä - pannunalusen. Jollain tekniikalla. Niitä kai on kuitenkin useampia. Nipsuista en ole vielä päättänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!