keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Syntymälahja.

Tein tämän nallen veljenpojalleni syntymälahjaksi. En ole kauhean montaa pehmolelua / nallea aiemmin tehnyt ja olen yllättävän tyytyväinen lopputulokseen.  Aiemmin olen tehnyt Novitan ohjeella kaksi virkattua lammasta, toisen O:lle ja toisen siskon tytölle.

Etsin tätä ohjetta aika kauan, kun tuntuu että suurin osa virkatuista nalleista on enemmän tai vähemmän tällä hetkellä amigurumi -tyylisiä ja halusin kuitenkin tällaisen perinteisemmän.

Ohje on DROPS Designin ja löytyy täältä. Lankojakin jouduin hetken metsästämään. Ensimmäisenä etsin niitä Helsingin Menitasta, mutta olivat kummatkin langat päässeet heiltä loppumaan ja seuraavaa toimitusta olisi pitänyt odotella kuukauden päivät. Googlella kuitenkin löysin erilaisia lankojen nettikauppoja, ja itse asiassa jouduin vielä tilaamaan kummatkin langat eri kaupoista, koska taaskaan yhdestä ei löytynyt kumpaakin :) Mustan langan (silmiksi ja nenänpääksi) löysin jämälankavarastostani. Ohjeen mukaan puddel langan menekki on 150g (3 kerää), mutta minä en saanut sitä menemään kuin puolitoista kerällistä. Haasteellisinta koko hommassa oli osien liittäminen yhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!