sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sairastelu senkun jatkuu.

Juuri kun ehdin huokasta helpotuksesta ja todeta, että lääkkeet ovat selvästikin alkaneet vaikuttamaan, niin O:lla nousi kuume tiistaina. Soittivat hoidosta päikkäreiden jälkeen ja sanoivat pojan olevan kipeän oloinen ja hehkuvan kuuma, mittari näytti kuulemma 38,5. Ei muuta kuin poikaa kotiin hakemaan ja varaamaan aikaa taas lääkärille. Lastenlääkärille ajan saaminen vielä saman päivän aikana tuntui mahdottomalta, joten varasin ajan yleislääkärille. Lääkäri totesi korvien tulehduksen menneen huonompaan suuntaan ja epäili, että määrätty lääke (Amoxin) ei ollut tällä kertaa tepsinyt. Uusi lääkekuuri (Zeclar) ja kotiin toipumaan. Lääkäri oli sitä mieltä, että kotihoitoa ainakin torstaina ja päätin pitää O:n kotona vielä perjantainkin. Siinä meni sitten vapunkin juhlinta ihan sivusuun :(

Kuume hellitti keskiviikkoiltana ja torstaina oli jo paljon parempi. Perjantaina uskaltauduttiin kauniin sään saattelemana ulkoilemaan omalla pihalla ja illalla O aloitti yskimisen. Lauantai meni yskiessä ja nenän vuotaessa. Mä oon niin lyöty, ei voi olla totta et nyt alkaa seuraava flunssa tai sitten jatkuu edellinen!! Tänään ei kuitenkaan ole yskästä tai nenän vuotamisesta mitään tietoakaan ja poikakin on yleiskuntonsa puolesta terve, mutta mutta! Yön aikana herran ihon (kasvot, niska, selkä, rinta, maha, kädet) on peittänyt punertava pilkullinen ihottuma. Nyt O on päikkäreillä ja parin tunnin päästä on taas lääkäriaika varattuna, eniten omasta mielestä oireet viittaavat parvorokkoon, joka sinällään ei tarvitse lääkärikäyntiä, mutta jos se on sitä, voi se minun kauttani tarttua Pepeen ja siten tehdä tuhojaan :( Tosin vain niin, etten olisi sairastanut itse tuota tauti ja sitä taas en tiedä minä tai muista minun äitini. Ymmärtääkseni tämä voidaan selvittää verikokeilla.

Ja arvatkaapa vaan, olenko keskiviikosta lähtien valittanut miehelle että väsyttää aivan järkyttävästi, on huono olo, ei ole ruokahalua - ajattelin että raskauden aiheuttama pahoinvointi on tullut takaisin, mutta voihan nämä viitata tuohon parvoonkin. Kärsin siis alkuraskaudesta reilu yhdeksän viikkoa pahoinvoinnista ja väsymyksestä, nyt raskausviikkoja on 23 täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!